JAK ZACZELA SIE NOWA RUNDA NA DE_PRODIGY ADMIN DAL MI KILLA NIEWIEM ZA CO?? I W NEXT RUNDZIE NAPISAEM MU "NOBODY TY PALO ZALOWA" O ON ZAMIAST MNIE UPOMNIEC ODRAZU DAL MI BANA NA 120MIN
JAK ZACZELA SIE NOWA RUNDA NA DE_PRODIGY ADMIN DAL MI KILLA NIEWIEM ZA CO?? I W NEXT RUNDZIE NAPISAEM MU "NOBODY TY PALO ZALOWA" O ON ZAMIAST MNIE UPOMNIEC ODRAZU DAL MI BANA NA 120MIN
I do kogo Ty masz pretensje powiedz mi, czy jakbyś miał tu adma, i ktoś by Ci tak napisał " BURY TY PALO ZALOWA" to co byś zrobił dał upomnienie
Weź się ogarnij
[ Dodano: Wto 05 Gru, 2006 22:55 ]
Każdy ma pretensje i skargi o byle co, a zastanów się jeden z drugim co byście zrobili jakby się role zamieniły i to Wy byście mieli @, a ktoś by wyskakiwał z takimi textami do Was, jak Wy do @. Ciekaw jestem co by się działo
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
o jej spadlem z krzesla dobre, naprawde dobre, poprawiles mi humor
ps: do humoru bym rzucil
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ostatnio zmieniony przez psychic Śro 06 Gru, 2006 16:05, w całości zmieniany 2 razy