złego zdania narazie nie mam o nich, warto porowanac kilka sklepow i sprawdzic gdzie naprawde jest tanio.. www.skapiec.pl podaje ceny z kilkudziesieciu sklepow interenetowych jak sie nie myle..
ja polecam proline.pl ... bardzo tanio, duzy asortyment i szybka dostawa ja kupilem tam juz 2 pc i duzo czesci i nigdy problemow nie bylo
miałem duzo skarg na pro line zawsze z gwarancja sa problemy zawsze czegoś szukają aby ci nie dać nowej części a bo to a tamto
Jak ~90% polskich sklepów komputerowych... Żebyś Ty wiedział co się dzieje w serwisie Gigabyte'a i innych, znam sklepy które specjalnie 'paliły' sprzęt (no co, 9V i na linie ^^), wtedy było do gwarancji, inaczej raczej nikłe szanse żeby cokolwiek odzyskać.
mi jak nie chcieli wymienic monitora lcd to sie tak wkurzylem ze wyciagnolem goscia zza lady rzucilem o sciane przylecial ochroniarz ***cenzura*** go na ziemie, zaraz ludzie sie zlecieli to odrazu mi wymienili
mi jak nie chcieli wymienic monitora lcd to sie tak wkurzylem ze wyciagnolem goscia zza lady rzucilem o sciane przylecial ochroniarz ***cenzura*** go na ziemie, zaraz ludzie sie zlecieli to odrazu mi wymienili
pOzdrawiam media markt
to sie nazywa sila perswazji ^.-
raczej urok osobisty
I bujna wyobraźnia, a w tej bajce były smoki? Sekjuriti też rozłożyłeś jak mniemam ?
PiS !
nofik pakuj sprzęt, może bd miał kaskade na weekend Pokręcimy kor2dło