W sumie to ja Ci dałem perma na aLL konta za Twoje zachowanie, sam wiesz jakie ...
Ale z racji takiej, że idą święta (czas wybaczania itd), to skoro mówisz, że się poprawisz, to jestem za tym, abyś powrócił na serv ...
Każdy czasem odwala, też święty nie jestem ...
PoZdRo
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Liczymy na trwala poprawe zachowania. IrYs daje Ci szanse, a S@ nie maja nic przeciwko. Bedziesz pod czujnym okiem adminow, stare konto na forum zostaje odbanowe, ostrzezenia zredukowane do 2. Mam nadzieje ze sie nie pomylilismy dajac Ci druga szanse.
amx_unban STEAM_0:0:2615725
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.