poprostu smieszne dlaczego nowik sie interesujesz inymi poza zarejestrowanymi na forum
Aha czyli jak ktos sie zarejestrowal to jest wyjatkowy i nalezy tylko o niego dbac, bardzo szlachetne podejscie...
Jak juz zaczalem oceniac to kontynuuje.
JaNeK napisał/a:
przeciez i tak jest mnóstwo ludzi na serwie a czasami braknie slotów moim zdaniem to zdecydowanie powino wpasc kilka map nowych bo to co ciagle gramy to juz jest zupelnie przedwojenne a po dodaniu kilka mam nie tam 1 lub 2 jak juz to minimum 4mapy jakies fajne de_ cs_ aim_ i awp_
Pierwsze zdanie zawiera slowo brak slotow, bardzo ciekawe. Idac dalej tym tropem nowe mapy = wyjscie nowych graczy = miejsce dla ludzi z mappackiem. 4 zeby pewne bylo, ze wejscie stara ekipa w ciagu 2h. Mapy przedwojenne aczkolwiek bardzo popularne. Niektorzy chyba nadal nie dostrzgli w nazwie dwoch literek TP do ktory aim_ i awp_ sie nie zaliczaja.
JaNeK napisał/a:
a napewno nie pomniejszy sie lidzba graczy na serwie lecz powinna sie zwiekszyc poza tym zpare slotów to by sie przydało pozdro dla ambitnych haha
Zwiekszy sie liczba starych graczy i znaczaco zmniejszy zajetosc i liczba nowych. Znow mamy zdanie o slotach, mam dziwne wrazenie, ze komus bardzo na takowym zalezy...
JaNeK napisał/a:
postarajcie sie przeciez mamy świeta chociaz na prube
Mamy spróbowac zwiekszyc sloty i zarazem lagi, loss i choke. Jak juz to zmniejszymy ich ilosc, bo albo maszyna albo/i lacze nie wyrobia wiecej. Nie wiem jak inni, ale ja wole postawic na jakosc nizeli na ilosc.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Nie wiem jak inni, ale ja wole postawic na jakosc nizeli na ilosc
ja też bo ostatnio nie da się grać (i nie mówie tu o tym dlatego że mam @ i mam wejście na slot, bo zawsze jak ktoś mnie o to prosi to wychodze robiąc miejsce - choć ostatnio wyłączyłem friends - nie bawią mnie jak ktoś mi wysyła jakieś shit i mnie rozłacza albo co innego) - ale narazie proponuje się wstrzymac bo wiem jeszcze nieoficjalnie że TPSA ma problemy nie tylko u mnie w mieście, a co do naszej maszyny - to może lepiej założyć osobny topic i niech się wypowie Solid - on stawiał (z waszą pomocą) on się zna (albo ktoś jeszcze inny z S@ - nie wiem). Może wystarczy sprawdzić sprzęt, może trzeba kostki albo chłodzenia - damy rade.
Co do tematu - jestem za, zrób fox odpowiednią ankiete i wybierzmy 2 mapki ( )
Ostatnio zmieniony przez WEGier Śro 06 Gru, 2006 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Klan: w tvp leci :D
Wysłany: Śro 06 Gru, 2006 15:09
Zgadzam sie z WEGIEREM - lepiej wrzucic 2 lub 3 jakies ciekwe mapki niż 10 z czego wiekszosc to chlam na ktorym nie beda chcieli grac ani nowi a ni strzy gracze....
Ok zrobie oddzielny topic z ankieta jakie mapki wybrac (kazdy bedzie mial 3 glosy do oddania). W poscie pod ankieta dam linki do map, zeby kazdy mogl sobie obejzec i zaglosowac, ale wieczorkiem dopiero jak pozwolicie Bo teraz mi sie zwyczajnie nie chce
Dalem dla kazdego po 2 glosy, ale mapek moze byc wiecej wybranych, np. 4 z najwieksza iloscia glosow, tak wiec glosowac A ile mapek zostanie dodane to juz od S@ zalezy