Co tu dużo mówić, dałem się poznać na serverze każdemu i myślę, że każdy @ oraz gracz ma o mnie jakieś zdanie. Teraz chcialbym zweryfikować to wszystko składając tą prośbę. Gram na tym servie juz ponad 0,5 roku i tu zacząłem moja przygodę z csem. Wiem czym jest sprawowanie funkcji @ i wiem jakie to niesie ze sobą konsekwencje. Zarówno te pozytywne jak i negatywne. Myślę że poradziłbym sobie i z tym. Muszę przyznać że miałem duzo konfliktów i sprzeczek z niektórymi z @ oraz graczy ale zawsze potrafiłem znaleźć tą nić porozumienia i pogodzić się (czyt. Vortex, Irys ....i wielu innych). Także piszcie moi netowi przyjaciele i Bóg zaplać.....
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
nie, za bardzo konfliktowy. Na opinie składa się serw i forum,a tu i tu dałeś pare razy popis. Nie podobało mi się pare akcji i zdania nie zmienie - a już napewno nie w tej turze naborów/wyborów
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Śro 27 Gru, 2006 09:40
WEGier napisał/a:
nie, za bardzo konfliktowy. Na opinie składa się serw i forum,a tu i tu dałeś pare razy popis. Nie podobało mi się pare akcji i zdania nie zmienie - a już napewno nie w tej turze naborów/wyborów