Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 13:27 Skarga na Nikona !!
Nikon bez powodu mnie zbanował ! dokładnie bylo tak... " typ z( DrUm) mojego team zabił mnie , a mu dalem slay i pwiedzł ze to ładnie wyglondało i powidzałem ze jest "osłem" . Wtedy nikon napisał ze jeszcze raz cos powiem i dostne bana . a ja mu pisałem ze on mniezabił i on mi dal bana ...!!! " Kolejn raz nikon zbanował mnie bez powodu
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 14:01 Nazwanie kolesia "osłem" ban na 2tyg.??
Przeglądnełem sobie " tematy skarg" i w najblizym czasie nie bylo skarg pod moim adresem... i nazwanie kolesia osłem grozi banem na 2 tygodnie..owszem zgadzam sie czasmi cos zbędnego powiedzałem do mikrofonu
Tak się składa że Twoja osoba jest na tapecie już od jakiegoś czasu na forum do którego nie masz dostępu.
Dostałeś ostatnią szans na poprawę , ale Ty myślisz że jak jesteś na necie to nic Ci się nie stanie jak sobie poklniesz i po wyzywasz innych , po banie napiszesz skargę że jak to możliwe że Ty w ogóle jesteś taki aniołek , przerabialiśmy to już wielokrotnie z innymi graczami.
Oni już mają permy , Ty na razie 2 tygodnie.
Ban który dostałeś jest za całokształt twojego zachowania na serwerze , a to dzisiejsze po prostu była to ostatnia nitka która pękła.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Klan: botland
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 15:09
jeszcze chcialem dodac do tamtego zamknietego juz wątku: napisales ze ciagle dostajesz bany od nikona. a to dobre bylo bo rzadko gram na tym nicku, a bana nie dalem ci NIGDY z żadnego nicka... Dobrze wiesz ze zasługujesz na tego bana od dawna...
PS. jesli po zejsciu bana dalej bedziesz robil taka wioche bedzie perm...