Klan: botland
Wysłany: Śro 17 Sty, 2007 21:19 Thunderbird
Czy jest mozliwosc aby thunderbird minimalizowal sie do traya Jak nie to czy jakis inny program pocztowy to potrafi I czy zna ktos jakis inny sposob aby mejl byl caly czas odpalony ale nie byl w pasku zadan?
Klan: botland
Wysłany: Śro 17 Sty, 2007 22:16
poczytałem i...
Kod:
2. Drugi ogromny - ponieważ razem z wysyłaną wiadomością wysyłamy równiż link i buźkę-kliknij tu (oczywisty spam, którego nie można się pozbyć)
Kod:
ardzo dobry i bogaty program.Oby więcej takich.Polska wersja jest na stronie http://www.lokalize.republika.pl/spolsz.html
No faktycznie jest...tylko to jest wersja testowa(trial).A jak się napisze do autora to odesle nam wielce łaskawy autor możliwość zakupu tłumaczenia wraz z cd z Incredi + dodatki za jedyne UWAGA!!! 40 ZŁ....śmieszny ten pan...dobrze, że znam angielski
Angielski to dla mnie nie problem ale: ponoć czasem są problemy z polskimi literami. Poza tym Thunderbird ma wbudowany słownik polskiego co przydaje się pisząc mejle dość ważne gdzie nie wypada mieć byków ortograficznych Poza tym czasem się wysypuje i ogólnie dużo z nim roboty a mi się po prostu nie chce... Jak coś instaluje to ma działać i działać i działać i działać... (nie licząc Windy! )[/code]