Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 21:16 jaki antyvir i firewall
witam w sumie po namowie mogę zmienić antyvira i firewala był już topic ale o wersjach bezpłatnych mnie interesuja tez płatne chodzi żeby kompa nie zmulały a zwłaszcza na starcie przy moim nortonie corporatiion przy 2 giga ramy i 2 gigowym procku czas uruchamiania około 1,30 sek (wiem też że na czas uruchamiania mają wpływ inne programy uruchamiające się ze startem systemu)
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Ostatnio zmieniony przez BABCIA Sob 20 Sty, 2007 21:17, w całości zmieniany 1 raz
ja z ochrony mam kav + firewall na routerze
przy neo 512 dzielonej na 2 kompy ... i daje rade ... na servie zwykle jestem jako jeden z 1-szych przy ladowanu mapki
co do kompa to mam 1 gb ram + 1.8@ 2.8 ghz procka
_________________ Lux vitae
Ostatnio zmieniony przez kyryry Sob 20 Sty, 2007 22:01, w całości zmieniany 1 raz
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 23:23
ja uzywalem NOD 32... ale licencja wygasla ;/ byl bardzo dobry a obecnie uzywam Kaspersky 6.0 z licencja wazna do 2007.10.13 i powiem wam ze ten anty virek spisuje sie na medal
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Sob 20 Sty, 2007 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Nie 21 Sty, 2007 10:17
ja mam outposta ktorego polecil mi nowik (sam nie uzywal, ale dzejms zachwalal) i nie nazekam... Fajnie ze dziala w ukryciu, nie smieci traya... Generalnie polcam!
NOD32 + OUTPOST FIREWALL PRO www.dagma.pl albo wpisz w google eset albo nod32. Mam w firmie i w domu od roku jest bardzo dobre i nod w ogóle nie muli kompa. NOD i OUTPOST został ponownie wybrany przez PC WORLD za najlepsze. Cena kompletu około 250zł ale moge kupić na siebie bo mam zniżki (dowiem się jutro i dam ci znać na GG).