Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 18:28 Added to ban list ?
Otoz testowalem dzisiaj nowe gui z obsluga rcona i porobilem sobie kilka bindow. Potem gram sobie na serwerze, godzina 18 : 22 mapa de_dust2002 i niechcacy nacisnalem ktorys z bindow. Mialem tam rcon password sv_grav i rr. Po kilku sekundach wywalilo mnie do menu z oknem : Added to ban list Tak wiec mysle ze to przez to. Prosze o undbana.
P.S. Teraz mam bydzie caly czas < not responding > . Chyba tylko ja ?
no co nowe gui sprawdzalem. Najpierw na lanie sprawdzilem i bindy sobie porobilem. I jednego niechcacy wcisnalem na bydzi . Aha ! i jeszcze nie bylo przepraszam ! Tak wiec:
Za rcon leca bany, radze ostroznie na przyszlosc, bo system moze byc rozszerzony do pobierania SteamID gracza, co za tym idzie ... wiadomo. Banow za rcon juz nie sciagamy.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.