mozesz tutaj i tutaj raczej
jak na karcie masz 2 piny to musialbys przerobic z 3 na 2 pinowe wejscie;]
ale na plycie glowej tez mozesz jak jest to samo napiecie, a powinni byc:P
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
ale ze mnie mózg zamiast przejscówki z 3pin na 2pin kupiłem odwrotnie juz nie bede zamawiał z 3 na 2 tylko podepne do głównej jak piszesz psc ze tak można
[ Dodano: Wto 23 Sty, 2007 13:37 ]
mam jeszcze jedno wolne wejscie 3 pinowe obok radiatora na graficznej radiator jest 12V te chlodzenie tez jest 12V wiec powinno chodzic
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
tak jak kiedys nie mielismy obudowy i z siatkiem odpalalismy komputer na "pompke" ta z igla oczywisice siatek nie trafil tam gdzie trzeba i trzeba bylo uciekac z pokoju
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ostatnio zmieniony przez psychic Pią 26 Sty, 2007 08:40, w całości zmieniany 1 raz
:hahaha: tak jak kiedys nie mielismy obudowy i z siatkiem odpalalismy komputer na "pompke" ta z igla oczywisice siatek nie trafil tam gdzie trzeba i trzeba bylo uciekac z pokoju
no bylo bylo lekko sie mobo zgrzalo nie polecam odpalac pc na czuja