i to strasznie od jakiegoś czasu. Mamy zapłacone to możemy chyba wymagać od easyisp? Albo wywala błąd albo się zamuli i lipa. Czasem jak się pisze posta to zapisze 2 razy tzn w jednym poście jest treść a poniżej jest "dodano" i dokładnie to samo.
Klan: botland
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007 16:02
Az normalnie przypominają mi się słowa chyba nowika, jak Rosomak bodajże chciał dać darmowy hosting, że ten co mamy jest gitara i że ładnie dziękujemy. Oczywiście pisze to nie dlatego że mam jakieś pretensje do niego, tylko chodzi mi o to że powiedział to nie w porę... zapeszył W każdym razie, płace - wymagam. Pociśnijcie ten easyisp porządnie (email, fax czy nawet telefon to za mało ) Napiszcie pismo, wyślijcie pocztą priorytetem (3zeta chyba) będzie dowód że dostali zawiadomienie. Kumpel który pracował w Idei opowiadał, że przy faksie stał człowiek który tylko je odbierał, darł i wywalał do śmiecia... I tak było z klientami którzy mailowali albo faxowali. Mówili że nie doszło poprostu... Albo inne głupoty wymyślali... A tak będzie dowód że się coś dzieje, może i oni coś zaczną robić coś w naszej sprawie... Bo wiem że nie od dzisiaj do niech uderzacie...
Qubek jeśli wysyłasz fax to masz po wysłaniu potwierdzenie dostarczenia więc nie mogą powiedzieć że nie doszło jeśli status masz OK.
Więc targanie faksów nic nie daje
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Klan: botland
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007 18:47
A wysylaliscie fax? Zreszta to ze jest potwierdzenie to nie szkodzi... Moga powiedziec ze nie bylo papieru np. a fax ma pamiec na 20 wiadomosci a oni akurat dostali tego dnia wiecej i mimo ze doszedł na fax, to oni nie dostali tej wiadomosci... Mowie Ci ze znam typa co pracowal w Idei i widzial co tam sie dzialo! Juz oni sa fachowcami od wymowek...
Ostatnio zmieniony przez qBert Śro 24 Sty, 2007 18:48, w całości zmieniany 1 raz