no i wlasnie dla tego tak narzekalem na neo... bo na samym poczatku non stop mnie rozlaczalo... po prostu myslalem ze ten modem o sciane ...... ale kombinowalem tak samo jak Qbertus pisal... malo to efektywne bylo, no to zadzwonilem pod 0 800 102 102 i powiedzialem ze chcialbym rozwiazac umowe... oni zaczeli sie cos tam tlumaczyc ze za pare dni kogos wysla itp. i tak nikt nie przyszedl ale po pewnym czasie jak zmienilem haslo to zaczelo normalnie dzialac
no dobra zmieniłem i zobaczymy
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
ponawiam swoją propozycje - weź modem i przyjedzcie do mnie z nim razem z dzejmsikiem. Po drodze kupcie coś żeby miało troszkę %, albo nie bo mam świerzą dostawe ż Łącka (wiśniówka 55%, gruszkówka 60% i śliwa 70%) - wszystko oczywiście jest potrzebne przy naprawie, może coś nam się uda naprawić - a jak nie to przynajmniej sie opijemy
Mam takiego kumpla co po % uzywa takiego slownictwa jak profesor. Raz wypił 4piwka i zaczął pisać wypracowanie na polski, na drugi dzien nie rozumiał co napisał <hahaha>
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.