nominations i mozemy zapomiec o mapach typu cs_, trainie i wielu innych
i to wlasnie mnie martwi .. gra ograniczy sie wtedy do kilku mapek: nuke, dust1i2, inf,aztek i moze zadko raz na jakis czas jakas inna ( zalezy co ile mapy beda mogly sie powtarzac) a takie perelki jak np. cpl_mill czy inne calkiem znikna
nominations i mozemy zapomiec o mapach typu cs_, trainie i wielu innych
i to wlasnie mnie martwi .. gra ograniczy sie wtedy do kilku mapek: nuke, dust1i2, inf,aztek i moze zadko raz na jakis czas jakas inna ( zalezy co ile mapy beda mogly sie powtarzac) a takie perelki jak np. cpl_mill czy inne calkiem znikna
Ogolnie glosowal bym za nominations ale martwi mnie to samo. Ze ludzie beda wybierac nuke, d2, inferno i koniec. Chyba ze ograniczenie co 10map
Klan: botland
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 16:19
ludzie przeciez jesli to wejdzie w ogole to bedzie blokada na 10 map albo i wiecej... Tak juz bylo kiedys na bydzi chociaz jak widac duzo ludzi tego nie pamieta... Ja jetem przeciw tem nominations wlasnie dlatego... Pamietam jak to bylo... Ciagle bylo chateu (czy jak to sie pisze) do wyboru i temu podobne mapy... No kiszke stolcowa mi skrecalo jak widzialem te mapy... Mowie wam, ze subiektywnie to bedzie sie gorzej gralo jak teraz... Tzn ciagle beda "zalowe" mapy...
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 19:54
qBert myślę że można to tak skonfigurować, że będzie "wilk syty i owca cała". O ile dobrze pamiętam to już tak prawie było. Teraz dla takich jak ja, Wegier'a i być może wielu innych, którzy grają w tych samych godzinach to bydzia robi się nudna.
Ostatnio zmieniony przez Dzejms Pią 02 Lut, 2007 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Oficjalne stanowisko zarzadu:
Musimy ustalic wszelkie szczegoly i ustawienia pluginu i dopiero wtedy bedziemy testowac... niestety zeby to zrobic musimy czekac jeszcze z 2 tygodnie z przyczyn niezaleznych jakimi jest luty dla studentow ... mam nadzieje ze sie nie obrazicie i cieszycie sie ze sie ktos odezwal
Oficjalne stanowisko zarzadu:
Musimy ustalic wszelkie szczegoly i ustawienia pluginu i dopiero wtedy bedziemy testowac... niestety zeby to zrobic musimy czekac jeszcze z 2 tygodnie z przyczyn niezaleznych jakimi jest luty dla studentow ... mam nadzieje ze sie nie obrazicie i cieszycie sie ze sie ktos odezwal