Wysłany: Śro 07 Lut, 2007 16:42 Prosze o skrócenie bana
Dostałem bana na 4tyg. za 1 bluzga to na K.... Ostatni raz dostłem bana w grudni ( ten co był na 2tyg.) od tamtego czasu nie dostłem bana od zadnego admina jedynie za TK . Bardzo prosze o skrócenie bana .
Klan: botland
Wysłany: Śro 07 Lut, 2007 17:14
za 2 czy 3 perfidne bluzgi przez mikrofon... Już tak sobie nie umniejszaj... Po rozmowie z n4m3 na gg myślę że można skrócić bana... Byłem zły przez innego gracza i od razu wlepiłem mu długiego (regulaminowego zaznaczam) bana za te przekleństwa. Trójco postanów
Sory że sie wcinam ale bez przesady jak dla mnie nie dostałeś bana za 1 wulgaryzm bo tak na serio to cały czas to robisz nie wiem zapominasz że nie można przycisku nacisnąć nie wiem ale jak dla mnie ban zasłużony nie bede też mówiż o obrażaniu innych graczy Ale to nie tylko Ty tak robisz bo wiele osób na servie ....
P.S.
Brawo q gj
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
srogo rider Jak zawsze z nim gralem to casami zdazylo mu sie wyzwac kogos,ale byly to osoby,ktore na to zaslugiwaly Dlatego mysle,ze te 4tyg. to za dlugo
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
Oka za długo, można skrócić, no ale bez przesady niech nie mówi że jeden raz bo ja jakoś go częściej słysze no ale widocznie tylko ja A wyzywać osoby jeśli ktoś musi to można nie naciskając przycisku i nie będzie problemu czyż nie
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Śro 07 Lut, 2007 17:25
Dzwoniłem do "superniani" z TVN. Powiedziała, że w wychowywaniu trzeba być konsekwentnym.
Nie do końca się z nią zgadzam. Jak wykaże skruchę i obieca, że więcej nie będzie to skrócić. Ale jak powtórzy się to... ohohoho
Wysłany: Śro 07 Lut, 2007 17:36
DzejmsBlond napisał/a:
Ale jak powtórzy się to... ohohoho
Jak się powtórzy to perm! admini powinni wiedzieć dlaczego... Dlatego jestem za skróceniem bana ale następnym razem perm. Bo i każdemu wyrwie się czasem jakiś bot etc. ale niektórzy przeginają i później będzie że plebs na tej bydzi że nie wiem co... Dla mnie sprawa prosta, skrócenie bana a jak się nie poprawi to do wora z permami. Było już kilku mądrali na bydzi co lubili powyklinać. Obejrzyjcie dział z banami...
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Wysłany: Śro 07 Lut, 2007 17:41
zgadzam się na tydzień. Chce tylko podkreślić że dla mnie to sytuacja wyjątkowa że skracamy bana (slusznego). Jak przyjdzie czas na perma to nie bedzie przebacz.
Dobrze ze Qbercik zainterweniowal Ale to tylko gra i kazdemu sie moze wymknac ^^
Jak nie ma adminow to jest wrzucanie na ojcow/matki wiec i tak nigdy nie bedzie spokoju.