przede wszystkim jaki masz bios jak nie wiesz jak to sparwdzic to http://dobreprogramy.pl/i...=2&t=93&id=1184 odczytujesz producenta biosu i wtedy mozemy pogadac ale jeżeli masz gf5500 to napewno chodzi na agpx8
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
siatolo wygrzebałeś najstarszy post Solida czasem z nudów w robocie przeglądam najstarsze tematy żeby się pośmiać i właśnie na ten trafiłem tydzień temu
PS 2005 ehhhh zobacz jaki Solid wtedy młody jeszcze był a ja piękny
po 1sze. -przeskanuj kompa pod katem spyware, addware itp.
po 2. posprzataj kompa z nieużywanych programow dzialajacych w sys. trayu (to cos obok zegara) im mniej tym lepiej.
po 3. ja na 256 MB ddram ,GF FX 5200 , proc celeron D 2,26 mam spokojnie 100 fps. zmiana karty graf. nic nie da.
już sobie wole poczekać miesiąc i zakupię nową kartę a tak przy okazji jaką polecacie żeby wyciągała ponad 100
hmmm... sama karta nic nie da... skok moze byc max 20-30fps... pomysl nad pamieciami, proce, plyta... ale to juz temat nie na ten dzial ;p wszyscy mysla ze karta to zbawienie... no efekt widac jesli reszta takze ciagnie... mozna miec rive tnt2 i w cs ciagle 60fps...