Ciasteczkowy a czy Ty przypadkiem nie grasz na BORGach no ?
Nie ktoś się pewnie pode mnie podszywa.
Ja na nicku ciasteczkowy potwor gram od 4 lat i dlatego jestem znaną światową sławą , jedynym w swoim rodzaju reszta to pozerzy którzy próbują nawiązać do mojego talentu i możliwości gry w CS
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Ciasteczkowy a czy Ty przypadkiem nie grasz na BORGach no ?
Nie ktoś się pewnie pode mnie podszywa.
Ja na nicku ciasteczkowy potwor gram od 4 lat i dlatego jestem znaną światową sławą , jedynym w swoim rodzaju reszta to pozerzy którzy próbują nawiązać do mojego talentu i możliwości gry w CS
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
/btw, spotkalem juz na wielu serwach osoby z tym nickiem
A ja to pamietam mojego SENSEJA ciastka jeszcze z sulechowa gdzie mnie kikowal i banowal za każde nie cenzuralne slowo <jak on to powiadal B_S_E jestes nie reformowalny > Pozniej nadeszly mroczne czasy gdy oba servery polaczyly sie ,Te mroczne czasu najbardziej mnie dotknely cigle bany, kicki, Bany permy ze 3 ahahahah i takie tam glupoty kłótnie z adminami <PLEBAMI.pl ze zal> ^^ I TERAZ JA SIE PYTAM kto mial racie ?KTO JA ahhhahahaha oni nie graja a ja nadal chodź co raz rzadziej ale GRAM
A tak w ogole to gram tu bo mimo lagow i NIEODPOWIEDNIEJ kadry zarzadzajacej serverem <Admini> gram bo Fajnie jest i tyle
Ja jak zaczynałem grać w Cs-a szukałem jakiś normalnych serwerków no i znalazłem ten, na którym nie wyzywano mnie od razu od bota jak sie uczyłem grać Przy okazji zobaczyłem że fajni ludzi tu grają to sie jakoś "zadomowiłem" tutaj.
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać