sempay nie bądź żałosny jeżeli używasz chamskiego języka to cię żegnamy bo ten serwer jest kulturalny a ty nie grasz tu od misiąca i nie ważne że jakiś tam koleś cię wyzywał a ty używasz nie cenzuralnych słów mądzrzejszy nie daje się zprokowaować, mnie tez nie raz obrażają a ja z nimi rozmawiam spokojnie oczywiście do czasu dlatego najpierw powinienes zacząć rozmowę od słowa przepraszam a nie mieć jakieś nie uzasadnione pretensję
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
de_train
2x a nawet 3x TA w sfx (STEAM_0:0:8283970)
On oddal 7 strzalow z dgl i zginales, za co dales mu rakiete.
Wtedy nazwal cie ***cenzura***
Zwrocilem mu uwage i zmienila sie mapa
Ty sypnales ta wiazanka i polecial tygodniowy ban.
Gdybys nie wsiadal na rodzine to niedosc ze kara by byla jesli nie krotsza to moglaby sie ograczicyc nawet do kopa, a teraz jest rozpatrywane pernamentne zbanowanie. Twoja wina.
Nie znosze wjazdow na rodzine, a na symbol matki jestem szczegolnie przeczulony.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.