Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 17:04
no niestety chlopaka troche ponioslo ale znam go, dlugo gra na bydzi i wiem ze nigdy nie bylo zadnych podobnych incydentow wiec jak narazie mozecie nie brac pod uwage PERMA jak juz to 2 tyg. ;p takie jest moje skromne zdanie
Mysle ze 2 tygodnie powinny wystarczyc.. fakt zachowal sie jak rasowy pleb^^ ale podobno nigdy mu sie to nie zdarzalo
jak to nie prawda to pewnie sie powtorzy i wtedy perm bedzie sie nalezal
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Dobra jeśli przeprosi za swoje winy to teczka podejmie decyzje .
Myślę że 2 tygodnie odpoczynku dla relaksu i zaprosimy pana ponownie .
Myślę że taka sytuacja się więcej nie powtórzy !
Teczka jeśli kolega przeprosi zamykaj temat i 2 tygodnie.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
pokuta musi być, najpierw PRZEPROŚ, i na następny raz nie wyskakuj z takimi textami, bo gdybyś to Ty miał @, z całą pewnością postąpił byś tak samo, gdybyś widział, że ktoś się zachowuje w taki sposób jak Ty.
imo min. 2 tyg, mniej nie masz co marzyć.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Pon 26 Lut, 2007 13:59, w całości zmieniany 1 raz
Ban zostaje utrzymany na czas 2 tygodni, a gracz po tym czasie bedzie obserwowany.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.