dobrze, dobrze - im więcej tym lepiej. Ja też wysłałem posta do linku od qberta, daj mi też adres gdzie ty wylałeś kryryry
jak znam życie > nic nie zdziałamy - stara zasada marketingu : ludzie nie lubią zmian, żadnych ale człowiek po pewnym czasie się do wszystkiego przyzwyczaja i w końcu przestaje mu to przeszkadzać. Ale jak mówie > nie zaszkodzi, bo po dużej ilości skarg, firmy które miałby się reklamować w cs zrozumieją że mogą odnieść efekt wręcz odwrotny, znienawidzenie marki.
a nie mówiłem że się przyzwyczaicie ?
zaraz dorzucą nastepne reklamy na innych mapach - tylko przeczekają pierwszą falę skarg itd itd - stary numer
Ostatnio zmieniony przez WEGier Pon 09 Kwi, 2007 13:02, w całości zmieniany 2 razy
słuchajcie, pisząc do nich nie martwcie się o gramatyke czy o angielski - wystarczą nawet puste emaile - ważne jest odpowiedni temat maila > oni nie przeczytają tych kilkunastu tysiecy maili - przeskoczą tylko po tematach
BTW ciekawe czy to samo będzie w DoD, Ricochet czy HL
Ostatnio zmieniony przez WEGier Śro 07 Mar, 2007 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Klan: w tvp leci :D
Wysłany: Śro 07 Mar, 2007 21:24
Ja też się pod tym podpisałem. Chętnie też bym wysłał jakiegoś emaila ale mój angielski kuleje..... jakby ktoś przypdakiem pisal to niech mi prześle. Z góry dzieki
Liczne osoby prosily mnie o publikacje "fixa" na reklamy, ostatecznie opublikuje ta latke.
Nie ponosze odpowiedzialnosci jesli usuniecie reklam (ktore sa prawdopodobnie naruszeniem prawa) spowoduje zbanowanie konta przez system VAC1/VAC2 w najbliszej przyszlosci i instalujecie latke NA WLASNA odpowiedzialnosc i wszelkie rozszenia z tytulu wyniklych strat uwazam za bezpodstawne.
Na ten moment reklamy sa w paru miejscach.
Na mapach: de_aztec, de_dust1, de_dust2.
Do usuniecia sluzy komenda:
Kod:
gl_polyoffset 999999999
lub
Kod:
gl_polyoffset -999
lub
Kod:
gl_polyoffset -1
W zaleznosci od sterownikow i karty
Reklamy ze scoreboarda i rejonu zegara mozna usunac poprzez latke niejakiego hyprE.
Latka jest juz dostepna w kilku serwisach, a ja kopie tej latki dodaje w dziale Download/Inne.
http://cs.bydgoszcz.pl/fo...tion=file&id=17
mirrory:
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.