jakub w. - wiadomo chyba ;- ))
operacja dzien wskrzeszenia - extra super uber cool ksiazka ;- DD
cien wiatru ale dopiero zaczynam czytac : d
amerykanscy bogowie podobno dobra ale czekam na wydanie wersji autorskiej , 16.03.07 bedzie w empiku = D
dziennik norweski dwa tomy - nawet nie zle
cieplo sie robi coraz bardziej wiec rower czeka jesli lubisz albo pilka lub to co lubisz ;- ))
Ostatnio zmieniony przez lnk Pią 09 Mar, 2007 19:35, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Pią 09 Mar, 2007 22:38
lnk napisał/a:
ksiazka albo sport jakis ( ;
jakub w. - wiadomo chyba ;- ))
operacja dzien wskrzeszenia - extra super uber cool ksiazka ;- DD
cien wiatru ale dopiero zaczynam czytac : d
amerykanscy bogowie podobno dobra ale czekam na wydanie wersji autorskiej , 16.03.07 bedzie w empiku = D
dziennik norweski dwa tomy - nawet nie zle
cieplo sie robi coraz bardziej wiec rower czeka jesli lubisz albo pilka lub to co lubisz ;- ))
no prosze, prosze. mile zaskoczenie ze ktos jeszcze ksiazki czyta...
ja osobiscie polecil bym Ci bardziej ogolnie. WSZYSTKIE bez wyjatko ksiazki jakie czytalem Roberta Ludluma byly naprawde świetne! Możesz go znać z takich tytułow jak Tożsamość Bourne'a czy Krucjata Bourne'a. Polecam również Droge do Omaha...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 10 Mar, 2007 07:51
Z książek to coś typu "Martina Edena" J. Londona albo "Reqiem dla przeklętych" Davida Lindseya mozecie polecić
Seriali nie mam od kogo załatwić. Ściągnąć nic nie mogę. Do matury się już uczę. Sport- handball 4 life. Rower ukradli . Jeśli ktoś ma wszystkie odcinki np Db, Dbz i dbz gt to chętnie kupię albo naruto
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Sob 10 Mar, 2007 08:57, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 10 Mar, 2007 10:32
no to kurde wyślij mi za rozsądną cenę
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana