Klan: botland
Wysłany: Sob 10 Mar, 2007 12:53
z tego co się dowiedziałem opcja nr.2 (ta na którą sam zagłosowałem) będzie raczej niewykonalna bo to będzie duża ingerencja w kod. Dlatego jeśli nasz kochany Tukaczev nie podoła proponuje przenieść głosy z opcji 2 na opcję 3.
ja dalem opcje nr 4... kiedys sie zdziwilem nawet ze ktos (tukaczev) wylaczyl killa przez 5 sec...
bo to jest teraz paranoja ze z respa nie da sie wyjsc na nozowce... ja osobiscie uzywam swojego mieczyka i slayuje za ta na nozowce... ja chce sobie pograc i pociac z noza ludzi... i mysle ze wiekszosc graczy mysli tak samo, bo ciagle slysze glosy 'co za d.ebil' ' zostaw mnie' itp... a teraz jest tak ze jak widze nozowke to wole ja przeczekac na spectcie...
takie jest moje zdanie... za innych sie nie wypowiadam ;p
Ostatnio zmieniony przez siatkarz Sob 10 Mar, 2007 13:45, w całości zmieniany 1 raz
ja dalem opcje nr 4... kiedys sie zdziwilem nawet ze ktos (tukaczev) wylaczyl killa przez 5 sec...
Paranoja to byly dziesiatki banow za nozowki i mialczenie na forum za co ban...
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
to nie da sie na czas nozowki wylaczyc banowania? bo krew lekko zalewa ze nie dosc ze lag jest starszny na serwie to jescze jeden z drugim megaogarniacze wala po swoich ;/ koncepcja nozowki chyba troche inaczej wyglada o ile sie nie myle...
Klan: botland
Wysłany: Sob 10 Mar, 2007 16:15
siatkarz napisał/a:
to nie da sie na czas nozowki wylaczyc banowania? bo krew lekko zalewa ze nie dosc ze lag jest starszny na serwie to jescze jeden z drugim megaogarniacze wala po swoich ;/ koncepcja nozowki chyba troche inaczej wyglada o ile sie nie myle...
Dokładnie! Chyba proste że nie można jechać swoich. Czy to noże, czy to pistolety czy to jeszcze inna runda. Ja ogolnie jestem przeciwnikiem karania po tym jak mnie ktos zabije. No bo zerowa to satysfakcja z nozowki w dalszym ciagu. Dlatego albo FF0 albo typ cie tnie raz, a ATAC go od razu zabija. Albo najlepiej jakby jemu zabierało HP to co nam niby zadał. Ale BK!
Wysłany: Sob 10 Mar, 2007 19:38
Ja mysle nad tym ff 0 chyba najlepsze na nozowce albo zrobic takie cos jak widzialem na innych servach jak sie wlacza nowa mapa gra sie noramlnie moze kupowac itp itd a po 45 sec jest rr i sie zaczyna grac moze mozna tak sprobowac tutaj moze by nie bylo tylu problemow
Ostatnio zmieniony przez HeSS Sob 10 Mar, 2007 19:39, w całości zmieniany 1 raz
jesli by to wprowadzic to po co rr po 45 sec, odrazu grac normalnie.
Nozowka to cos co jest i nie powinno zniknac , a wiec z gory prosze o nie atakowanie mnie z noza z nienacka w plecy podczas nozowki
stwierdzam ze jak cos zmienicie to kich bedzie np:
lubie kojota zabijac jak jest ze mna w timie to pszynajmniej na nozowce go pomecze A jak sie nie da to kicha ...
zostawcie tak jak jest !!
ew zwykle kary tak jak podczas gry .. ale zeby po restarcie sie anulowaly !!