zaznaczyłem opcje 2, proszę ją przeżucić albo traktować jako opcja 3
WEGier Siadaj! DWÓJA
Ładnie to tak młodzieży dawać przykład ortografii...
Sory za OT!
Do tematu to mój głos też zmieniam z 2 na 3 bo po zagłosowaniu dowiedziałem się że opcja 2 raczej niemożliwa do wykonania...
to nie ja! ktoś to zmienił! przysięgam ! nieeeeee, proszę pani! <obudził sie> raany a już mi się przypomniało i włączył mi się system obronny z lat szkolnych tłumaczeń. Qbert nie strasz
żeby nie było OT to dodam że w sumie to jest mi to obojętne, bo aż tak mnie to nie denerwuje, bo jak zostanę zaszlachtowany to ta osoba zawsze dziwnym trafem ginie zrzucona z balkonu albo innej wysokości
Klan: vel bleeeh
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 11:20 Pistoletówka>nożówka
Ogólnie powinno wywalić się nożówkę na rzecz pistoletówki. Przynajmniej pistoletówka daje coś do skilla natomiast 1 wersja jest dla BOT-ów ach to moje ulubione słowo na serwerze
PS. roX nagrałeś coś ciekawego na d2 z ciekawości się zapytam bo nie wiem czy mam szukać nowych haxów na aima ? :->
_________________ DFI BloodIron, CD2 E6550@505x7 3550Mhz, 2GB A-Data extreme, Gainward GF8800GTS, Prodigy 7.1HiFi, Benq 1650, 2x250GB, DeathVader, corepad magna, Sennheiser HD 205
Nie tup nie blokuj nie graj na ex 0.1 i na rate-ach z d*
Ostatnio zmieniony przez mARV Wto 13 Mar, 2007 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 12:17 Re: Pistoletówka>nożówka
mARV napisał/a:
Ogólnie powinno wywalić się nożówkę na rzecz pistoletówki. Przynajmniej pistoletówka daje coś do skilla natomiast 1 wersja jest dla BOT-ów ach to moje ulubione słowo na serwerze
Przepraszam a co jest po nozowce odrazu m4 mamy , cos sie zmienilo
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 15:42
Lepiej pobiegac 2x z pistoletem niz raz z tępym nożem teraz rozumiesz ?
_________________ DFI BloodIron, CD2 E6550@505x7 3550Mhz, 2GB A-Data extreme, Gainward GF8800GTS, Prodigy 7.1HiFi, Benq 1650, 2x250GB, DeathVader, corepad magna, Sennheiser HD 205
Nie tup nie blokuj nie graj na ex 0.1 i na rate-ach z d*
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 19:31 Re: Pistoletówka>nożówka
mARV napisał/a:
PS. roX nagrałeś coś ciekawego na d2 z ciekawości się zapytam bo nie wiem czy mam szukać nowych haxów na aima ? :->
jak sie gra "powazne" mecze to czasami zaczyna sie od nozowki, wiec przyda sie skill z noza tez, a walac po swoich dluzej mozna pomachac nozem , nie maja sie czego czepic tylko nozowki no lol
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: botland
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 20:14
jak dla mnie sprawa rozwiazana... 11 osoba sie podoba tak jak jest a 25 jest wkurzone i chce zminan. 2 opcja odpada bo teczka nie bedzie grzebal tyle w kodzie csa. ostatnia tez bo tylko 3 osoby tego chca... A wiec FF 0 i można się ciachać i ciachać i ciachać....
Na czas nozowki jest FF 0, ale uwaga zaraz po pojawieniu sie napisu restart, wlacza sie FF 1.
Nie mam czasu sprawdzic czy dziala, jesli nie to autor tematu wysle mi PMa.
Zamykam
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.