1 raz spotkałem się z tak szybką odpowiedzią na jakim kolwiek forum " niszczycie standardy " i tak przy okazji uzasadniajcie swoje wypowiedzi w tym poście z góry dziekuje Pozdrawiam
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Klan: botland
Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 14:13
mapy as_ to padaka... to moja odpowiedź. Nikt nie będzie chciał tego grać. Zresztą przy pluginie z nominations to można wrzucić ale i tak wiem że nikt tego nie wybierze...
wrzuć któregoś dnia, z ciekawości zobaczymy co ludzie wybiorą, pozatym nie można odpowiadać za wszystkich każdy ma inny gust oczywiście twoje zdanie jak najbardziej szanuje
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 14:22
mapa ogólnie do kitu i jezeli chodzi o as_... to nie ma co dalej pisac...
jak mapa bedzie w mc to jak przyjdzie chwila na glosowanie to oczywiscie "taborety" wybieraja mape typu >office< >italy< >estate< itp... a nastepnie wychodza i na servie gra sie 3on3 ewentualnie prawie jak mix 5on5...
no nie przesadzaj mapy typu Office czy też Italy są jedymi z najciekawszych map tego moda, chociażby ze względu na ścisłość terenu tutaj pisze o Office bardziej, jeżeli umiesz grać jako tako to każda mapa jest fajna, a te które nie są grane często mają w sobie jeszcze ciekawszy układ rozgrywki takie moje zdanie, bo granie ciągle na tych samych mapach typu dust2 sprowadza się do monotonii niż jeżeli do czegoś nowego a taka właśnie jest as_orling
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 15:24
ja jestem zwolennikiem dodawania nowych map... ale to powinny byc mapy naprawde na poziomie... i jak sie robi ankiete o dodanie nowej mapy to powinny byc skriny z mapy i jej krotki opis i ew. link do downloadu jezeli mapa niestandardowa...
proponuje odkopac stare ankiety i zastanowic sie czy nie przydala by sie nowa mapka do mc