Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 28 Mar, 2007 07:47 Brunetki czy blondynki? "Ideał" kobiety
No więc panowie? Brunetki czy blondynki?
Edit do tematu : Jaka powinna być "idealna" kobieta - wygląd zewnętrzny, charakterek.
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 28 Mar, 2007 17:20, w całości zmieniany 7 razy
Klan: botland
Wysłany: Śro 28 Mar, 2007 10:13
Moja ma ciemne. Ale i z blondynkami miałem ciekawe doświadczenia
Musi mi się poprostu podobać... Nie ważne czy ma takie czy takie włosy. Byle by je miała...
EDIT do ostatniego zdania: W ODPOWIEDNIM MIEJSCU
Ostatnio zmieniony przez qBert Śro 28 Mar, 2007 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 28 Mar, 2007 11:46
Niska zgrabna ciemno oka, o nie najdłuższych ciemnych włosach kobieta o dolnych policzkach jak u J.LO .
Charakterek-napewno cicha, chciałbym powiedzieć inteligętna, ale gdzie taką znaleźć?
Lubiąca piwo, lubiąca patrzeć jak ja piję piwo, lubiąca oddać mi swoje piwo, potrafiąca dzielić się piwem, która zawsze ma przy sobie zimne piwo... ech jak by tak jeszcze potrafiła w 5 sekund zchłodzić piwo
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 28 Mar, 2007 11:46, w całości zmieniany 1 raz