ten artykuł wyraża w 100% moje zdanie na temat hip-hopu btw. hemp gru ziąąąąą czaisz ten klimat joł elo elo ziomuś baku baku skład. ogólnie kultura hip hopu to żenada, ale jest paru, ktorzy wiedza co robia i za to ich lubie. A teduniu joł madafaka to najgorsza osoba w polskim hip hopie
ten artykuł wyraża w 100% moje zdanie na temat hip-hopu btw. hemp gru ziąąąąą czaisz ten klimat joł elo elo ziomuś baku baku skład. ogólnie kultura hip hopu to żenada, ale jest paru, ktorzy wiedza co robia i za to ich lubie. A teduniu joł madafaka to najgorsza osoba w polskim hip hopie
Jak byś mógł to nie obrażaj czegoś czego nie rozumiesz ...
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
Ostatnio zmieniony przez Rider Czw 29 Mar, 2007 07:25, w całości zmieniany 1 raz
pozerzy ktorzy udaja hh znajda sie wszedzie jakos watpie ze nagle pol polski umie rapowac i takie tam robia parodie.... nie obrazajac klasyki takiej jak pFk bo tego to nawet ja slucham od czasu do czasu ;p
masz racje rider nie rozumiem szpanowania na lewo i prawo nie rozumiem pozerstwa i nie rozumiem dlaczego oni mysla ze sa najlepsi a reszta to chołota. powiedz mi dlaczego tak jest to moze zrozumiem po co oni to robia.
pfk jest spoko tak jak reszta tych ktorzy pare lat temu tworzyli polski hip hop. teraz wiekszosc to wiesniaki poprzebierani w łańcuchy kotwiczne.
przesadzasz sidney , jest pare osob co robia dobre produkcje (O.S.T.R , Eldo , Łona , Mroku , Endefis, mam nadzieje ze Fenomen cos skleci ) , napewno jest wiecej pozerow ale ich je*** i nie sluchac. Nie ma co sie rozwodzic nad gow*** bo zacznie smierdziec :P
pozdro