Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 13:24 Skarga na Admina IrYs
Rozgrywa się gra na sunny, byłem w kleszczach, trzech terro w około mnie, nie usłyszałem paki, po zabiciu swoich wrogów, którzy zablokowali mi drogę przejścia na drugi bs, zorientowałem się, że nie ma czasu i, że paka została podłożona, zmieniłem broń na nóż i biegłem ile sił w nogach, myślałem, że mam jeszcze z 20 sek, bo jak już mówiłem nie zauważyłem kiedy paka została przez terro usadzona na bs'ie, wybrałem drogę od bramy terro, wtedy usłyszałem dość szybkie pikanie bomby, musiałem się zatrzymać gdy zauważyłem gracza (admina) iRyS, w kolejnej rundzie dostaje slaya. Więc zaczynam pisać do admina na admin sayu, że postąpił niesłusznie slayując mnie od widzi mi się.
Zasady servera są mi dobrze znane i większość z osób, które znają mnie na serverze, wie, że nigdy nie zachowywałem broni i zawsze brnąłem ile sił w nogach do celu mapy którym są hosty bądź paka. Nie gram na fragi, bo mnie to nie bawi, gram by pograć, zgine to trudno. Następnie Admin groził mi wykopaniem z servera za to, że dyskutuje, skoro całe CT potwierdziło sytuację, że biegłem najszybciej jak mogłem do paki. W kolejnej rundzie gracz o nicku "VIRUS" zakampił specjalnie by zachować broń. Admin nie podjął żadnego kroku w tym celu... Zdarzenie miało miejsce o koło 14:10
Aaa i czy nie sądzicie, że zanim admin dokona jakiegoś czynu, powinien o tym ostrzec na ekarnie ekranu?, w tym przypadku mógł napisać "C4"
Pozdrawiam Paweł, Anvi
Ostatnio zmieniony przez Anvi Nie 01 Kwi, 2007 13:40, w całości zmieniany 1 raz
wcześniej był dust, i co i raz ct kampiło i ostrzegałem, że za nie biegnięcie do paki slay, next mapą była sunny, został anvi, paka podłożona, jego ani widać, ani słychać, więc uciekam od bs'a w strone respa terro, a on stoi jak słup soli w bramie(przy resp T) i czeka. Przepraszam bardzo, może to nie wyglądało na kampienie do tego gracze z T mówią przez mic żeby dać slay bo kampi itd potem zaczęła się dyskusja odnośnie slaya i tego że nie miałem prawa mu go dać. Z tego co mi wiadomo w takich syt się nie dyskutuje, bo od tego jest FORUM, więc standardowo postraszyłęm kickem, po czym wielmożny anvi sie okropnie sfochował i poleciał na forum. Gracza VIRUS nie zeslayowałem, gdyż nie zauważyłem że kampi-dawałem wtedy kicka komuś tam za to że stoi którąś runde na respie-kodik do mnie pisał o tym. Z resztą nie wiem w jakim celu aż tak się tłumaczę, skarga za slay niedługo będą skargi za to, że @ ostrzega kickiem
gL & hF w pisaniu skarg.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
tak sie składa że byłem martwy i widziałem całą tę akcję oczami Irysa i wyglądało to tak jakby Anvi miał już przygotowaną broń i tam czekał. Irys nie zdążył zmienić nawet z noża na broń i już nie żył. Akcja z graczem VIRUS'em o której mówi Anvi przebiegała trochę inaczej. Miałem AWP i ustawiłem sie w tym małym tunnelu koło górnego BS'a. Lookałem na bramę a tam ktoś szedł. Jak na Riddick przystało zezowałem. VIRUS przeszedł przez bramę ja znowu zeznołem i mnie zabił W tym momencie wybuchła paka i nie zdążył do niej bo go przytrzymałem pomiędzy tymi dwoma brami. Anvi lubię cię i nie pisze tego posta żeby ci zaszkodzić ale uważam że twoje pretensje są nie słuszne.
Riddick, nie napisałbym tej skargi, gdyby nie sam IrYs, który próbował mnie rozłościć swoimi słowami kierowanymi w moją osobę. Nie bawi mnie bluzganie kogoś. Ale denerwuje mnie to, że szukał pretekstu aby mnie wywalić z servera.
IrYs, gracze z "T" mówią, że kampie??, sorry, ale nie widziałem zbyt wielu "Terro" żywych na mapie, bo było was aż dwóch (chyba) i nie stałem tylko biegłem, zatrzymałem się zaraz po tym jak zobaczyłem wroga (czyt. Ciebie) , a co do Virusa, zajrzyj w Console, jak piszę Ci, zaraz na nowej rundzie "Dlaczego nie ze slayowales Virusa skoro kampił celowo"
A i tak pozatym, nie mam do Ciebie zbytnio żalu, ale powinieneś jakoś bardziej poinformować o pace, jeśli nie mogłeś mnie zobaczyć na mapie.
"Wcześniej był dust, CT to raz to dwa kampiło", jak dobrze pamiętam to ja poinformowałem Cię o tym, że gracz "1" kampił i nie biegł do paki.
Ostatnio zmieniony przez Anvi Nie 01 Kwi, 2007 14:03, w całości zmieniany 3 razy
Na dust kilka rund ct kampiło i dopiero później napisałem że za kampe slay.
Szukam pretekstu, żeby Cię wywalić a co mnie to obchodzi kto gra nawet Cię nie znam, w życiu nie zamieniłem z Tobę zdania i mam szukać pretekstu żeby Cię wywalaś Za tamtą sytuację dostał by slaya KAŻDY JEDEN gracz. Piszę jeszcze raz: nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć za to, że dałem slay za kampienie (bo tak to wyglądało).
Przepraszał Cię też nie będę. Pisać w tym temacie też już nie mam zamiaru, bo nie mam po co
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: botland
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 14:18
wam to jaja ogolić i do przedszkola
Nie lubię campienia sam, parzcie ban dd. Czasami wynikają różne dziwne akcje z tego powodu. Riddick chyba napisał że wyglądało jak campienie. Poprostu tak wyszło. Jak bym był na miejscu Anviego i bym nie campił ale wyglądało by na to z oczu Irysa i dostałbym slay'a to też bym był zły i bym dyskutował. A że Irys nie ma łatwego charakteru i dość łatwo się wkurza, Anvi też czasem się zagotuje to kłótnia gotowa. Nie ma co tutaj się rozwodzić nad tym tematem. Pocałujcie się, jak na te święta przystało, przy jajku i zamykać. EOT.
To tylko twoja, praca doskonale to rozumiem, że nie musisz mi się tłumaczyć, znam rolę admina i wiem jakie ciężkie są niektóre decyzje, adminowałem w cs'ie już na serverze, a obecnie jestem adminem polskiego servera w StarCrafta i całego serwisu Netwars.pl gdzie mam do dopilnowania 150 osób dziennie na samym forum.
Ale chcę żebyś zrozumiał, że postąpiłeś niesłusznie karając gracza, który robił wszystko by uratować drużynę od przegranej.
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 15:42
co sie tak anvi cisnieniujesz przeciez wiesz jaki irys jest i czasem nawet za byle co wywala z serwa admin tez czlowiek i ma prawo sie pomylic. a ty bo ci numerek podskoczyl w death-ach to na forum ze skarga biegniesz. nie mam nic do jednego ani drugiego CS to tylko gra. gramy rzeby sie rozerwac w milej atmoswerze a nie klocic o byle co przeciez od jednego slaya swiat sie nie zawali wiec nie wiem o co ten caly krzyk