Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 08:53 Co się mówi gdy... xD
Co sie mówi kiedy:
a) po 4 rundowym eco, zakuoisz awp i zaraz po wyjściu z respa dostajesz kule w czoło , nie zdążywszy strzelic z owej broni
b)przestajesz strzelac do przeciwnika, gdyż wydaje Ci się ,że już go zabiłeś, a on jednym strzalem posyła Cię do piachu
c)twoj kolega rzuca Ci fb na twarz, a Ty akurat miałeś kogoś na celowniku-ten ktoś Cię zabija
d)gdy uda Ci się zabić 5(ostatnich) przeciwników, a jeteś ostatnim ze swego teamu(i wszyscy patrzą co robisz)
e)gdy biegniesz do bomby,a kolega z teamu się wpycha bez defa, gdy ty owego posiadasz i jest bOoOOm...
Proszę o autocenzurę! Wiadomo że topic jest o przeklinaniu, ale hamować się! Kto się nie zastosuje, wiadomo
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez qBert Wto 03 Kwi, 2007 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 09:35
a) nosz Kur** , po czym masakruję klawiaturę
b)ta...we...yhy...no na bank
c)dzięki dzięki, tego mi było trzeba, orzeźwiającego światełka w tunelu...
d)ha...uuu...cały ja
e)doooobre dooobre, dawaj do mnie do warsztatu, dam Ci zapas kombinerek na całyy rok
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 16:07 Re: Co się mówi gdy... xD
a) nic i smieje sie z tego komu awp kupilem .. bo ja z avp nie gram
b)zawsze caly magazynek laduje wiec jak nie zabilem to trudno
c)wale sputnika w lep za flesza
d)bijcie mi poklon ... jak zreszta zawsze
e)jak nie ma defa to hed i sam rozbrajam
1. nigdy nie gram z awp broń padaka
2. zawsze strzelam do wykończenia magazynku a jak mnie zabije to sztuczka
3. k***a mać co za ***cenzura***
4. życiówka baba znów się napiła
5. odrazu dostaje kopa i wylatuje z serwera
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Ostatnio zmieniony przez qBert Wto 03 Kwi, 2007 17:45, w całości zmieniany 1 raz