1. Po co?
2. Malo jeszcze lagow?
3. Modelu jajek/zajaca/baranka/kurczaka (nie kaczki!) nie wyczarujemy ani nie zrobimy
3x Nie :>
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 23:00
teczufka napisał/a:
1. Po co?
2. Malo jeszcze lagow?
3. Modelu jajek/zajaca/baranka/kurczaka (nie kaczki!) nie wyczarujemy ani nie zrobimy
3x Nie :>
ad 1 choinka przeciez byla i nikomu nie przeszkadzala
ad 2 czy ad 1
ad 3 to kyryry wyskakuje z taka propozycja wiec chyba ma przygotowany plan dzialania
Klan: botland
Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 23:58
ad. 1 no właśnie, była choinka to może być i jajo
ad. 2 a muzyczka na respie nie podnosi laga?
ad. 3 niech ktoś takową znajdzie to wtedy można pomyśleć...
Sciagalo sie do gracza i bylo odtwarzane u niego, teraz poprawilem znow nozowke i nie sciaga nowym graczom.
qBert napisał/a:
ad. 3 niech ktoś takową znajdzie to wtedy można pomyśleć...
Byl gotowy model choinki...znajdziecie LADNY model, pomyslimy
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.