Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 19:24
no niby nic nie mozna zrobic ale jak bym byl adminem i zobaczylbym ze ktos takiego spraya daje to bym napisal na bialo ze nastepnym razem kick... powinno zadzialac
ja na nie jestem
sam czesto loga zmieniam wiec nie karal bym ludzi za to ze cos potrafia wiecej zrobic zeby przeciwnika zmylic
ps. to moze tez zabronimy wiezyczek ustawiac i podsadzac sie w miejsca, gdzie normalnie 1 osoba nie wejdzie
to nie wiem, ale chyba w ligach esl/eb tez nie mozna takich zmyl robic
ja bym zrobil ze trzeba upminac za takie spray'e, takie w korych specjalnie ktos zmyle robi
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 08:48
potek napisał/a:
co Ci zrobimy ze sprayem ban za spray żenada
wiadomo ze ban za takie cos to bylo bo za duzo... ale ja bym kikowal do skutku... a poza tym vortex zaprezentowal bardzo moim zdaniem dobre rozwiazanie... co do podsadzania to nie mam nic przeciwko a ankieta nie jest o podsadzaniu sie tylko o fake spray'u
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 15:55
dobrze voretex powiedzial ale jak ktos chce to moze sobie wpisac w cfg komendy np gll_polyoffset -999 albo inne konedy na to zeby spray znikal po jakims czasie ze sciany i po problemie ;p wstrzymuje sie od glosu bo sa na to sposoby
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Nie 08 Kwi, 2007 15:56, w całości zmieniany 1 raz