CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
MAMY EURO 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Autor Wiadomość
RadukE

Wysłany: Śro 18 Kwi, 2007 23:51   

bielty na mece maja byc od 100 do 3tys zl tak slyszalem xD ciekawe jak z drogami sie uporaja ;] w kocnu kasy duzo bedzie wiec... wszystko mozliwe... ;]

kyryry

Klan: Nie ogladam :P
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2007 23:54   

rozpoczecie mundialu u nas .......
a final na ukrainie :(

Jak zawsze cos zaczynamy .. a potem nie umiemy tego skonczyc :faja:
Ostatnio zmieniony przez kyryry Śro 18 Kwi, 2007 23:55, w całości zmieniany 1 raz  

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 00:01   

bedzie ciekawie:) jak co to zawsze mozna zwinac sie na zachod :] albo do afryki
:>

ps. mele budowlancow z ukrainy sciagniemy :D :D

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic
Ostatnio zmieniony przez siatkarz Czw 19 Kwi, 2007 00:03, w całości zmieniany 1 raz  

WEGier

Klan: na drzewie :)
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 07:37   

kyryry napisał/a:
rozpoczecie mundialu u nas .......
a final na ukrainie :(

Jak zawsze cos zaczynamy .. a potem nie umiemy tego skonczyc :faja:

ale za to u nas więcej będzie meczy - to jest dużo lepsze

spokojnie zdążą ... jak araby z grecji zdążyły to my tymbardziej. Euro w Polsce? OK, super się cieszę ALE dla mnie ważniejsze jest że pobudują nam w końcu autostrady, hotele i będzie kolejny bum gospodarczy co wszystkim nam polepszy. Euro i tak obejrze w TV bo pewnie nie zdobęde biletu, a co do cen ... wcale się nie dziwie i nawet jestem w stanie dać tyle za bilet i zapłace za cole nawet i 20€ ... w końcu coś dobrego nas spotka

neverling~

Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 07:56   

Fajnie :) bedzie o nas glosno na calym swiecie. Smiesznie bedzie jak w 2011 powiemy ze nie damy rady :D Wreszcie sie troche rozwiniemy xD Bedziemy mieli autosrtady, lotniska, hotele no i stadiony :papryczka:

Szkoda ze to wszystko za kadencji Kaczynskiego :/
Bedzie sie teraz zaslanial ze sie do tego przylozyl. Gospodarka dobrze idzie, sport dobrze idzie wszystko dobrze idzie a on nic w tej sprawie nie zrobil :E

$w!ezak

Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 08:37   

ale sie jaracie :]

qBert

Klan: botland
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 13:37   

neverling~ napisał/a:
Szkoda ze to wszystko za kadencji Kaczynskiego :/
Bedzie sie teraz zaslanial ze sie do tego przylozyl. Gospodarka dobrze idzie, sport dobrze idzie wszystko dobrze idzie a on nic w tej sprawie nie zrobil :E

Ależ to jest jego zasługa... Jak powiedział mój profesor od Ekonomii, jego zasługa jest taka że się nie miesza i dlatego gospodarka sama z siebie + poprzednie rządy tak się rozwija :jezyk: :jezyk:
A że się będzie tym szczycić to prosta sprawa... Ale każdy inteligentny człowiek ogarnie o.c.b.

no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 11:30   

Ta to wszystko zasługa knóra z kaczystanu :x (prezydenta) haha
Ale cieszyć się z dróg i rozwoju ekonomicznego oraz turystycznego naszego kraju będziemy mogli dopiero wtedy, gdy faktycznie zrealizują chociaż połowę zapalnowanych instytuacji. A nie teraz kiedy mówią ,że będzi wszystko . . . zawsze sie jakiś "konon" znajdzie, któren doprowadzi do tego że "NIC NI BEDZIE, A NI BEDZIE BO NI BEDZIE" xD :wow:
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Sob 21 Kwi, 2007 11:32, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu