Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 18:36 Wybór kary za TA na poczatku rundy
Wiele razy widzialem sytuacje, kiedy ktos zaraz na poczatku rundy atakuje swojego i automatycznie ginie ...
moim zdaniem bylo by ciekawiej, jezeli za TA na poczatku rundy pojawialy by sie kary takie jak za zabicie czlonka swojego timu
wtedy poszkodowany mial by prawo wybrac jaka kare zastosowac.
a jezeli chcecie, zeby TA byl koniecznie karany po prostu usuncie opcje forgive z zestawu kar
_________________ Lux vitae
Ostatnio zmieniony przez kyryry Wto 01 Maj, 2007 18:38, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 18:40
Tak odrazu kara bo na poczatku rundy nieraz ludzie niechcacy ciachna cie nozem za 3 hp i zaraz kara moze odrazu ban wedlug mnie nastepny niepotrzebny syf...
NIE
Tak odrazu kara bo na poczatku rundy nieraz ludzie niechcacy ciachna cie nozem za 3 hp i zaraz kara moze odrazu ban wedlug mnie nastepny niepotrzebny syf...
NIE
a wiesz jak jest w tej chwili ?
teraz masz odrazu automatycznego killa za TA
_________________ Lux vitae
Ostatnio zmieniony przez kyryry Wto 01 Maj, 2007 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 18:51
kyryry napisał/a:
HeSS napisał/a:
NIE
a wiesz jak jest w tej chwili ?
teraz masz odrazu automatycznego killa za TA
Nie. Czemu? Moja przesadna ingerencja w kod moze przyniesc wiecej szkod niz korzysci i nie zamierzam psuc czegos co dobrze dziala. Dodatkowo TA nie jest takim przewiniem jak TK.
Dyskusje uwazam za bezsensowna i zamknieta.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.