Ci słów, teraz niby skladasz prośbe o unban w jednym zdaniu. skoro aż tak Ci zależy na grze tutaj, moim zdaniem powinieneś się jakoś bardziej przyłożyć do tego posta, a nie napisałeś go "ot tak sobie" ..... nie wiem, może tylko ja to tak odbieram ...
dokładnie i nie bylbym bardzo zdziwiony jak po odmowie bys znow nabral ochoty do mowy np. "nie? to ch w d. mam to gdzies". ale może się mylę...
jeju ty masz az tak wielka potrzebe lizania d*py za przeproszeniem? ma sie plaszczyc przed swoimi e-znajomymi zeby tylko zdjeli mu bana na jednym z tysiecy konterkowych serwerow? ludzie, nie popadajcie w paranoje! to, ze macie tutaj admina nie znaczy, ze kazdy ma wam stopy calowac i blagac o unbana. lepiej ci zrobi jesli napisze, ze zycie mu sie zawalilo po banie na bydzi? i tak gral tu duzo wczesniej niz ty wiec powinienes grzecznie napisac 'dziekuje sid, ze swoja osoba chcesz mnie zaszczycic'.
jeju ty masz az tak wielka potrzebe lizania d*py za przeproszeniem? ma sie plaszczyc przed swoimi e-znajomymi zeby tylko zdjeli mu bana na jednym z tysiecy konterkowych serwerow? ludzie, nie popadajcie w paranoje! to, ze macie tutaj admina nie znaczy, ze kazdy ma wam stopy calowac i blagac o unbana. lepiej ci zrobi jesli napisze, ze zycie mu sie zawalilo po banie na bydzi? i tak gral tu duzo wczesniej niz ty wiec powinienes grzecznie napisac 'dziekuje sid, ze swoja osoba chcesz mnie zaszczycic'.
ełot
no to niech idzie sobei na inny serwer skoro tych konterowych jest tysiac (jak nie wiecej)... cya
sadze ze pora zamknac temat bo chodzi tu o bana a nie o wlasne poglady graczy
Ostatnio zmieniony przez siatkarz Pon 07 Maj, 2007 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Sio mi z prosb, trollowanie/pozjazdy/najazdy na adminow do hyde-park/pw/pm/gg/podworko/whatever
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.