jak już to tak, bo w tym samym czasie dostali i za to samo<chyba>, tylko że Kanker nawet posta nie napisał w tej sprawie, że chce mieć zdjętego bana, więc może chce żeby było tak jak jest ... róbta co chceta, flage BAN mam w razie czego
A swoją drogą, na bana w jakiś sposób zasłużyłeś, niejednokrotnie wyzywałeś @ itd, wiedziałeś co pisać, nie brakowało Ci słów, teraz niby skladasz prośbe o unban w jednym zdaniu. skoro aż tak Ci zależy na grze tutaj, moim zdaniem powinieneś się jakoś bardziej przyłożyć do tego posta, a nie napisałeś go "ot tak sobie" ..... nie wiem, może tylko ja to tak odbieram ...
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Pon 07 Maj, 2007 21:43, w całości zmieniany 2 razy
Klan: botland
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 21:47
IrYs napisał/a:
Ci słów, teraz niby skladasz prośbe o unban w jednym zdaniu. skoro aż tak Ci zależy na grze tutaj, moim zdaniem powinieneś się jakoś bardziej przyłożyć do tego posta, a nie napisałeś go "ot tak sobie" ..... nie wiem, może tylko ja to tak odbieram ...
dokładnie i nie bylbym bardzo zdziwiony jak po odmowie bys znow nabral ochoty do mowy np. "nie? to ch w d. mam to gdzies". ale może się mylę...
ale co on ma niby napisac w tym poscie? ze jest mu zal ze caly swiat sie zawialil? no prosze was, nie przesadzajcie! jesli go odbanujecie bedzie przynajmniej z kim pograc! troche go ponioslo bo i admini zaczeli przesadzac i zupelnie nie ogarniali sytuacji i tyle, pupy nikomu lizac nie bedzie! byl sid byl kanker byl mitager to byla niezla Bk`a ale wam to sie nie spodobalo wiec trzeba bylo banowac, lekie zacofanie umyslowe! poza tym troche juz tu nie graja wiec spokojnie mozna odbanowac!
Ostatnio zmieniony przez greg Wto 08 Maj, 2007 12:16, w całości zmieniany 2 razy
Klan: botland
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 15:40
greg napisał/a:
byl sid byl kanker byl mitager to byla niezla Bk`a ale wam to sie nie spodobalo wiec trzeba bylo banowac
chyba tylko dla was była BKa... Myślę że gdyby zrobić ankietę czy teraz jest fajny klimat i wykluczyć bandę kankera z glosowania + sid&friends to byś się zdziwił jak dużo osób uważa że jest spoko. Poza tym nie zapominajcie że były 2 okresy SiDa... Jeden gdy był @, spoko gość, BK i w ogóle. A później Co nie wszedł to wyzywanie, podpuszczanie @ itd itp. Bana nie dostała osoba która fajnie się bawiła na bydzi tylko pleb który siał wiochę na serwerze... To samo tyczy się wszystkich innych wybanowanych w tym okresie... Czy ja kiedykolwiek powiedziałem że Kanker jest zły? Że nie umie się bawić etc? Też lubię sobie pogadać, pożartować... I żałuje że nie miałem pośmiać się nigdy razem z SiDem czy Kankerem... A wyszło jak wyszło... Niektórzy zadziwili swoją transformacją i dlatego mają bany. Ogólnie wasz największy problem to taki, że nie potraficie spojrzeć na to wszystko z innej strony... Na początku tej prośby byłem w sumie za odbanowaniem bo... widziałem że się zmienił chłopak... Ale czytając te wszystkie posty, naskakiwanie nappiego na mnie nie wiedzieć czemu... Czuję że wrócą czasy, kiedy zbierać się będą ekipy szyderców na TSie i wyśmiewać pół serwera, że to głuchy, że ślepy, że bot i tak do... To co napisałem z Irysem o tym że się nie przyłożył do prośby to waszym zdaniem nie jest racja? Jakoś w kłótniach to taki wygadany, na serwerze to samo... A tutaj? JEDNO zdanie Zaczynam się przekonywać do niezdejmowania bana...
I co teraz mam CI napisac w.g Ciebie ? mam was blagac ? pisac prosby na milion stron ? to nie mam sensu bo i tak wyjdzie to na zenade i probe marnego przekonania, a czesc wogole i tak tego by nie przeczytala. Sam zobacz ze to o czym Ty mowisz to bylo dawno temu. Z drugiej strony pomysl troszke, jak bym mial zamiar wychapac bana po tyogdniu to wogole bym tego nie pisal.
zachowywałeś się chamsko, niejednokrotnie wyzywałeś @, jechałeś po każdym kto się wtrącił w temat, pokazałeś się ze złej strony, z bardzo złej. Takiego Cię większość zapamiętała, uraz czują admini i nie tylko ... ja Cię znałem kieeeedyś z dobrej strony, jak były czasy bydzi i sulka a Ty miałeś @ - wtedy Cię lubiłem, nawet bardzo, były jajca i w ogóle, może pamiętasz, może nie. Teraz w tej prośbie nie ma ODROBINY skruchy, JAKICHKOLWIEK przeprosin, obietnicy poprawy i co NAJWAŻNIEJSZE : przekonania co do swojej osoby ...
Przemyśl to i ogarnij całokształt ...
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 21:11
"Cześć chłopaki i nie tylko. Co tam u Was słychać. Może byście mnie odbanowali. Chcę pogadać ze starymi wyjadaczmi Bydzi i ew. poznać nowych. Przecież kiedyś było git. Narozrabiałem może trochę ale ja już zapomniałem. Wy może też. No to jak będzie? Unban Sid?
Czy tak trudno coś takiego napisać? Jakaś ujma na honorze - chyba nie. Mogę głowę dać, że jakbyś coś takiego napisał to nie byłoby tych chorych tekstów a'la Greg i już dzisaiaj robilibyśmy "jajca na poziomie" na serwku. Mówię ci to ja, chyba najstarszy gracz na Bydzi.
Ostatnio zmieniony przez Dzejms Wto 08 Maj, 2007 21:11, w całości zmieniany 1 raz
To wszystko bylo dawno temu, kazdy sie zmienia. Jedni niby na lepsze a inni natomiast niby na lepsze... tak naprawde to zalezy od tego jak na ludzi patrzysz i w jakiej sie sam sytuacji znajdujesz. Ludzie ucza sie na bledach tyle ze na swoich bo na cudzych nie potrafia. Nie napisalem tej porsby po to zeby rozmawiac o starych sprawach albo wyciagac jakies brudy na nowo, nie mam zamiaru zaczynac kolenych klutni ani awatur czy tez moze prowokowac jakis sporow. Jak juz powiedzialem czsy i ludzie sie zmieniaja, wiekszosc z nas ma juz swoje lata i mysle ze podbnie jak ja nie ma nikt checi ani czasu na porwadzenie jakis durnych sporow rodem z piaskownicy. Sprawy z przed kilku miesiecy na moje sa sprawami zamknietymy i nie mam najmniejszej ochoty do nich wracac. Jezeli ktos ma jakies objekcje albo zywi jakies urazy niech napisze to teraz w tej prosbie niz moze potem ma cos wypominac lub prowadzic jakies kzywe gierki. Swiety nie jestem, swoje zrobilem i nie powiem zebym byl jakos specjalnie z tego wszystkiego dumny, no ale coz bylo minelo. Tyle z mojej strony reszta nalezy do innych.
To wszystko bylo dawno temu, kazdy sie zmienia. Jedni niby na lepsze a inni natomiast niby na lepsze... tak naprawde to zalezy od tego jak na ludzi patrzysz i w jakiej sie sam sytuacji znajdujesz. Ludzie ucza sie na bledach tyle ze na swoich bo na cudzych nie potrafia. Nie napisalem tej porsby po to zeby rozmawiac o starych sprawach albo wyciagac jakies brudy na nowo, nie mam zamiaru zaczynac kolenych klutni ani awatur czy tez moze prowokowac jakis sporow. Jak juz powiedzialem czsy i ludzie sie zmieniaja, wiekszosc z nas ma juz swoje lata i mysle ze podbnie jak ja nie ma nikt checi ani czasu na porwadzenie jakis durnych sporow rodem z piaskownicy. Sprawy z przed kilku miesiecy na moje sa sprawami zamknietymy i nie mam najmniejszej ochoty do nich wracac. Jezeli ktos ma jakies objekcje albo zywi jakies urazy niech napisze to teraz w tej prosbie niz moze potem ma cos wypominac lub prowadzic jakies kzywe gierki. Swiety nie jestem, swoje zrobilem i nie powiem zebym byl jakos specjalnie z tego wszystkiego dumny, no ale coz bylo minelo. Tyle z mojej strony reszta nalezy do innych.
no prosze, jestem pozytywnie zaskoczony. moje zdanie: tak