dalem na 2 opcje, a mi sie zdaje ze polowa ludu na Bydzi jak jest Votemap , to wciska co popadnie bo sa zajeci graniem i po omacku naciskaja klawisze nawet na nie nie patrzac a pozniej jest moje wolanie
Cytat:
co office/italka kto na to votowal, ludzie co wy ...
Ja bym dał 8-7 bo na serio jak nie raz wejde na serw i popatrze na nominations to krew zalewa ... wybierane wtedy są jakieś dziwne mapy i nie raz serw pustoszeje Zresztą nie wiem dlaczego nikt nigdy nie chce grać moją ulubioną mape forge
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
dalem na 2 opcje, a mi sie zdaje ze polowa ludu na Bydzi jak jest Votemap , to wciska co popadnie bo sa zajeci graniem i po omacku naciskaja klawisze nawet na nie nie patrzac a pozniej jest moje wolanie
Cytat:
co office/italka kto na to votowal, ludzie co wy ...
właśnie .. nasz alergik poruszył dobry temat .. zauważyłem skąd się biorą głupie wybory map i masowe ucieczki z serwa, to nie jest złośliwość ludzi ale przypadkowe wciśnięcie ... wczoraj podaczas gry chciałem zmienic na deagle i i patrze a ja na coś zagłosowałem. I TO JEST TO odkryłem amerykę! a teraz się wszyscy ładnie wypowiedzą co z tym zrobić żeby było dobrze a żeby Tukaczew dostał kur...nerwicy jak zobaczy mój kolejny mONdry pomysł
Ja mam pomysla ale to nie wiem czy jest wykonalne, przedostatnia runda wszyscy gina, i wtedy kazdy moze spokojnie zavotowac nie martwiac sie ze wcisnie cos nie tak,
ale mi sie wcisnales Potec
Ostatnio zmieniony przez Uczulony` Śro 09 Maj, 2007 10:28, w całości zmieniany 1 raz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 10:53
dokladnie... votowanie po smierci albo na respie od razu... no i trzeba zrobic taki trik ze jak np italy lub ofis bedzie pod jakims numerkiem to wcisniecie tego nr spowoduje oddanie vota na nuke... albo dust2