Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 10:41 Propozycja dodania de_dust2_remake2k do MC
Witam Ostatnio grałem na jakimś tam serwie o poleciała mapka de_dust2_remake2k. Muszę przyznać, że przypadła mi ona do gustu Bardzo fajna przeróbka d2. Jak myślicie, warto ją dodać do MC na bydzi ?
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Śro 09 Maj, 2007 10:44, w całości zmieniany 1 raz
heh swojego czasu proponowalem dodanie tej mapy lub zamiane i niestety nie przeszlo no moze tym razem cos da sie zrobic
Reasumujac moja mala wypocinke pisze a zarazem jestem na TAK
heh swojego czasu proponowalem dodanie tej mapy lub zamiane i niestety nie przeszlo no moze tym razem cos da sie zrobic
Jak okiem siegam tego dzialu to nie widze WYDZIELONEJ ankiety dotyczacej tej mapy
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.