Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 14:56 Dostalem bana od IrYs'a !!!! lol
Irys Ogarnij sie troche ! walisz tymi banami na prawo i lewo ! wyzywales mnie a ja ci odpisalem to samo co ty domnie napisales i dostalem od ciebei BANA !!!!! lol prosze o zdjecie bana bo niejest adekwatny do "wykroczenia" ! 2 tygodnie za przezwisko ktorego sam sie dopusciles !!! Mega negatywny jestres !!!!! OGARNIJ sie ...
cala ta sytuacja odbyla sie 10.05.2007 okolo godziny 21 brak scree'now
Ostatnio zmieniony przez name Pią 11 Maj, 2007 15:36, w całości zmieniany 3 razy
Jeśli piszesz skarge zamieść koniecznie:
- datę i godzinę zdarzenia
- krotki opis sytuacji łacznie z nickami i steam_id osób biorących w niej udział
- dowody czyli np. screen, demo (w tym screen ze steam_id)
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Poszły nominacje, ja nominowałem dust czy coś takiego, inni nominowali jakieś tam mapy.
name napisał(czy powiedział przez mic) że ciągle te dusty i dusty-(coś w tym stylu)
Ja odpisałem(czy pow przez mic/nie pamiętam) ogólnie do wszystkich (a nie do name konkretnie), że wole grać dusty bo sie przynajmniej nie cofam przez to w rozwoju
Na to nasz szanowny name odpisał :
"Twój stary się cofa w rozwoju pajacu" (tłumacząc się na privie potem, że NIE WIEDZIAŁ ŻE NAPISAŁ TAK DO @).
Nie interesuje mnie co myślałeś, że do kogo tak pisałeś czy do @ czy do Pana Henia w traktorze,ale ZAPAMIĘTAJ JEDNO : nie będę tolerował wjazdu na RODZINE i wyzywania mnie bo NIE WIEDZIAŁEŚ ŻE TO, mam na to kilku świadków, między innymi Siatka i Vegete. Kara słuszna, nie jestem za zdjęciem. S@ lub H@ zrobią co zechcą.
Tyle z mojej strony, cU@bydzia
EDIT : godzina ok 19:45, na forum napisałem ok 19:50, od razu po tym jak dałem bana.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Pią 11 Maj, 2007 18:01, w całości zmieniany 1 raz
@ po co przychodzą tu tacy "ludzie" płakać za byle bana i wymyslają swoją pozytywną dla siebie historyjke? myślą że to im zaplusuje czy co? przecież na wszystko są dowody, więc poco wymyślać?
dobra koniecd tematu niechce mi sie z wami przekamarzac wyszlo jak wyszlo sory ! IrYs wyslalem ci wiadomosc i soebie ja przeczytaj i zrob co chcesz Nara.... pozdro 4all
Musi ponieść konsekwencje za to co napisał, bo w innym przypadku każdy nam będzie mogł wejść na głowę i zrobić "kupe" bo "i tak mu zdejmą bana jak przeprosi"
eot.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...