Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 08:14
Nappy akurat ciebie nie podejrzewałem o to, że pójdziesz na łatwizne (czytaj Operę). To raz, a dwa - to Opera nie ma nawet połowy tego co może mieć Firefox i nie pisz, że ona to wszystko ma bo wprowadzasz ludzi w błąd. Z tym, że większości wystarcza to co jest w Operze.
Nappy spróbuj zainstalować Tab Mix Plusa w Firefoxie to zobaczysz, że w Operze masz co najwyżej 1/30 tych możliwości konfigurowania kart-zakładek (praktycznie najważniejszej zalety obu przeglądarek). I dlatego wygrał u mnie Firefox. Lubie mieć to czego chcę a nie to co mi narzucają.
Natomiast Operę mam zainstalowaną na Pendrivie gdyż dla tego celu Opera jest lepsza.
http://www.pcworld.pl/pojedynek/35.html http://www.idg.pl/news/85699.html
Aha qBert. Opera ma opcje importu poczty z Thunderbirda.
Ostatnio zmieniony przez Dzejms Pon 14 Maj, 2007 08:19, w całości zmieniany 1 raz
(...)
Nappy spróbuj zainstalować Tab Mix Plusa w Firefoxie to zobaczysz, że w Operze masz co najwyżej 1/30 tych możliwości konfigurowania kart-zakładek (praktycznie najważniejszej zalety obu przeglądarek).(...)
Zainstalowałem i w sumie różnicy między standardowymi opcjami opery a tym rozszerzeniem nie widze... dodaje wszystko to co opera juz ma
Do tego pamiętaj, że każde rozszerzenia etc. open-source'owe mogą powodować mniej stabilne działanie przeglądarki.
I nie chwalcie się tak tym downloaderem do filmików w ff bo opera ma to samo - widget, nazywa się 'VideoDownloader'
Klan: botland
Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 17:28
kyryry napisał/a:
ja mam se z520i z miniopera... i daje rade
ja mam starą motorolkę V547 i próbowałem wgrać miniOperę... Baaaaa. Nawet to zrobiłem... Ale mi nie działa... I nie wiem dlaczego... Nie może się połączyć... A ustawienia GPRS są ok. Może Ty wiesz?!