N70 w tle właczone agile messenger i mini opera to jest to . Kumpel miał motke A1000 to stornki sie właczały jak na kompie Kupuje juz tylko nokie z smbianem to jest super, że mozna właczyć sobie aplikacje w tle
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
#cs.telsten.com @ QuakeNet
Ostatnio zmieniony przez potek Pon 14 Maj, 2007 18:08, w całości zmieniany 1 raz
ja mam starą motorolkę V547 i próbowałem wgrać miniOperę... Baaaaa. Nawet to zrobiłem... Ale mi nie działa... I nie wiem dlaczego... Nie może się połączyć... A ustawienia GPRS są ok. Może Ty wiesz?!
moze masz zla wersje ... na tej stronie wybierz jaki masz telefon i sciagnij. po wgraniu na komorke powinna sie sama ustawic
Klan: botland
Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 20:48
kyryry napisał/a:
qBert napisał/a:
kyryry napisał/a:
ja mam se z520i z miniopera... i daje rade
ja mam starą motorolkę V547 i próbowałem wgrać miniOperę... Baaaaa. Nawet to zrobiłem... Ale mi nie działa... I nie wiem dlaczego... Nie może się połączyć... A ustawienia GPRS są ok. Może Ty wiesz?!
moze masz zla wersje ... na tej stronie wybierz jaki masz telefon i sciagnij. po wgraniu na komorke powinna sie sama ustawic
ściągałem ze stronki opery przez GPRS... A przez PC nie wgram bo nie mam programu do wrzucania aplikacji java na komórę... Masz jakiś
tak ... jak cos wgrwam na komorke, to sie pyta, gdzie chce to zapisac. i wlasciwie u mnie to obojetne, gdzie wgram, bo najpierw do gier wgralem, dzialalo, a ostatnio do aplikacji przenioslem i tez dziala