Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 18:53 Błąd w modzie pokazującym kto z czego mnie zabił
Witam Jakiś czas temu zauważyłem błąd w modzie, który pokazuje po lewej na dole kto nas zabił (Zabity przez xxx (aa hp bb ap) z yyy). Chodzi o to, że mod ten wypisuje nie tą broń z której nas zabito, tylko inną (np. ginę z ak47 to jest napisane, że z AWP itd.)
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 20:08
a w ogole to po co ten mod? uwazam ze mozna sie bez niego obejsc... przeciez wiadomo z czego cie ktos zabil... chyba... a i tak pokazuje sie potem po prawej stronie ile dmg kto komu zadal... i zawsze jest jeszcze opcja /hp
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 22:09
ja tam wole wiedziec kto/jak i z czego mnie zabil dlatego jestem za naprawieniem moda jesli wogole da rade cos takiego zrobic ale wydaje mi sie ze to jest blad od nowosci bo juz nie na jednym servie cos takiego widzialem...
Klan: botland
Wysłany: Śro 23 Maj, 2007 09:58
nie o tym mowie! Mi chodzi o te napisy co wali amx po lewej stronie na koniec rundy tak ze przysłaniają say'a. Nie potrzebne takie statystyki że najwięcej w tej rundzie zabił qBert z ak bo to przecież wiadome jest