heheh nie zapominajcie, ze to blizz a nie jakies ea wiec nie ma co liczyc na pazdziernik. moim zdaniem to zdecydowanie plus, bo jak juz blizz sie za cos wezmie to robi to porzadnie
Cytat:
tukaczev lepiej ze na desce niz wogole gdzies tam daleko gdzie ludzie domniemaja ze to diablo 3 czy wow8
nie wow8 tylko dodatki do wowa, blizz pracuje juz nad nastepnym + ciagle wydaja nowe patche i niech blizz nawet nie mysli, zeby odpuscic z wowem, bo zostana zjedzeni przez "kilka" milionow uzytkownikow(w tym mnie )
nie ma co sie goraczkowac i lepiej pograc sobie przez ten czas w wowa , bo to naprawde gra warta swojej ceny
1. W Stara kiedys probowalem, ale pozniej kumpel pokazal mi swojego znajomego co nawalal po 10 godz dziennie, koles oczu nie zamykal i az lzy mu lecialy
2. Diablo 3 kto wie co by z tego wyszlo jak by sie przylozyli
ie wow8 tylko dodatki do wowa, blizz pracuje juz nad nastepnym + ciagle wydaja nowe patche i niech blizz nawet nie mysli, zeby odpuscic z wowem, bo zostana zjedzeni przez "kilka" milionow uzytkownikow(w tym mnie )
nie ma co sie goraczkowac i lepiej pograc sobie przez ten czas w wowa , bo to naprawde gra warta swojej ceny
to jest 1 zapowiedz dopiero poczekamy sobie jeszcze na to ja pamietam kiedy byla 1 zapowiedz D3 :D:D kilka lat wiec nie ma sie co ekscytowac znajac pospiech Blizzard
No za rok może będzie. Ale ja tam się nie ekscytuję bo według mnie to będzie W3 z lepszą grafą i w innym klimacie. Bo weż tu cos wymysl nowego w RTSie.