Wam to dogodzic... Zdradze wam tajemnice, ze trwaja prace nad 2 nowymi mapkami i jak te wam sie nie spodobaja i bedziecie chcieli je wywalic to wlasnorecznie podjade chlebogryzarka i bede krecil na obrotowym kszesle tak dlugo poki nie zmienicie zdania! A i wypije wode z akwarium oraz zjem cale masło jakie macie w domu! ha! Co do ogolnego wywalania map itp. to po to jest nominations zeby gracze mogli wybierac mape na serwie sami taka jaka chca grac...
Pojawiło się Forge, jako ulepszenie cbble - wiec cbble wylecialo z mc. Pozniej ktos
zrobil ankiete zeby ją przywrocic i znowu jest w mc. Teraz sa 2 takie same mapy w mc (prawie~)
i dlatego nikt nie votuje na Forge, imo
Ostatnio zmieniony przez Moras Wto 24 Kwi, 2007 08:00, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie to mógł by tak wyglądać mc : nuke, dust2, inferno, cpl_mill, train, noo i moooże dust2002, a nie jakieś sunny, italki czy officy, mam dość już tych map ... nie wspomne o forge :F
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: botland
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 15:27
IrYs napisał/a:
Dla mnie to mógł by tak wyglądać mc : nuke, dust2, inferno, cpl_mill, train, noo i moooże dust2002, a nie jakieś sunny, italki czy officy, mam dość już tych map ... nie wspomne o forge :F
TAK
Proszę, dodawajcie ile wlezie, ale zmniejszcie powtarzalność map do 7 albo 8
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 14:50
Jedyna mapa ,którą można wywalić to cs_italy (no chyba ze za kazdym razem jak bedzie ona grana, odnajdzie się pożądny @ i wyrowna )
A forge zostawić !
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana