Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 12:53 Bardzo dziwne....
YYY ocb nie moge sie polaczyc ze steamem ;o dzis wlaczam kompa patrze steam wylaczony (dziwne nie wlaczyl sie sam) ok wlaczam go a tu mi okienko wyskakuje i mowi ze nie mam neta :O jak moge nie miec jak mam :O co dziwniejsze w trybie offline friends dzialaja normalnie, servery widze (kto gra, ping itp) ale nie moge na nie wejsc o co chodzi !?
//EDIT
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Czw 31 Maj, 2007 13:03, w całości zmieniany 1 raz
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 13:18
OMEFG co za cwoki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K............. jak juz cos blokuja to niech chociaz powiedza a nie mi tu takie niespodziewanki wyskakuja ZALED...
(ale cos mi tu nie gra bo jakby mi porty blokneli to bym nie mogl do trybu offline przejsc zeby wszystko bylo Sii (friends itp). Moj ojciec ma neta radiowego gdzie sa poblokowane porty i nie moglem wogole wlaczyc steama nawet w offline)
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Czw 31 Maj, 2007 13:21, w całości zmieniany 2 razy
OMEFG co za cwoki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K............. jak juz cos blokuja to niech chociaz powiedza a nie mi tu takie niespodziewanki wyskakuja ZALED...
(ale cos mi tu nie gra bo jakby mi porty blokneli to bym nie mogl do trybu offline przejsc zeby wszystko bylo Sii (friends itp). Moj ojciec ma neta radiowego gdzie sa poblokowane porty i nie moglem wogole wlaczyc steama nawet w offline)
steam wykorzystuje ciągle nowe, inne porty > pamiętam jak walczyłem ze swoim dostawcą aby ustawił priorytety na te porty i lipa bo co uruchumienie steama to nowe porty
edit
takie głupie pytanie .... a załadowałeś system od nowa (tzn res) i próbowałeś włączyć steam??
Ostatnio zmieniony przez WEGier Czw 31 Maj, 2007 13:30, w całości zmieniany 1 raz