nie obraża niczyjej matki ! Rozumiem, że taki tekst jest tak samo obraźliwy jak wyzywanie od szmat i **cenzura** tak ? Przemyślcie czasem te bany... Gdybym napisał "lamus to twoja matka" to można się przyczepić, ale za takie coś ? 2 tygodnie
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Granica miedzy tymi zdaniami jest cienka, za cienka.
Pozatym gdyby nie ta twoja wypowiedz, to nie byloby w ogole sprawy. Trzy razy odniosles sie do jego matki, a na takie wjazdy jestesmy wyczuleni. Nowik klucil sie ze mna o dlugosc i proporcionalnosc, a dla mnie to jasne, powiedziales "a", on powiedzial "b". Obaj nie jestescie bez winy i obaj dostaliscie bana.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Fakt, klocilismy sie z Tukaczevem o dlugosc bana jednak stwierdzilismy ze gdyby nie odpowiedz Twoja na slowa o 'lamusach' to cala sytuacja by nie zaistaniala w ogole zatem takze jestes prowokatorem. Ogolnie z tego co Cie znam to wiem ze jestes graczem kulturalnym i zachowujesz sie na serwerze jednak w niektorych sytuacjach musimy znac powod klotni i tym powodem tutaj byl Twoj tekst. 2 Tygodnei szybko zleci i mamy nadzieje ze do nas powrocisz i unikniemy takich sytuacji w przyszlosci
Wysłany: Czw 07 Cze, 2007 12:32
teczufka napisał/a:
powiedziales "a", on powiedzial "b".
Napisałem to, gdy zobaczyłem jego tekst "lamusy", który mógł być kierowany do CT (chłopak już wcześniej się pluł do nas, że raszujemy (będąc w CT) wiec miałem prawo tak pomyśleć). Ja bez powodu raczej nie wyzywam ludzi.
No ale nic, do zobaczenia za ~20000 minut
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Czw 07 Cze, 2007 12:33, w całości zmieniany 2 razy
No dobra, pare osob jest za skroceniem do tygodnia. Zrobmy tak, jesli ladnie / dobrze umotywujesz / uargumentujesz czemu nalezy ci sie skrocenie bana to go skrocimy, jesli nie pozostanie na tym co bylo :>
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Wysłany: Czw 07 Cze, 2007 15:18
Mam sesję i muszę się jakoś odprężać między egzaminami A inne argumenty podałem we wcześniejszych postach w tym temacie