Dobra mniejsza z tym kto kogo czym umilowal... jest wiekszy problemik, Server oszukuje graczy na temat RUSH-a powiadomienie ze mozna raszowac wyskakuje czasem nawet 5 sek po rozpoczeciu rundy , ostatnio wyskakiwalo na 1:18 dzis chyba mi polecialo na 1:26 juz. Ludzi troche to nerwi, moze lepiej w ogole off.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Wysłany: Sob 09 Cze, 2007 20:13
domeztoz, no czasem jak ten mod się wkurzy to zaczyna tam fajnie migać
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.