Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 13 Cze, 2007 14:02 Pomozcie zdac :]
Mam jedno zagrozenie- z j.polskiego i mam przygotowac prezentacje taka jaka byla na maturach . . . plz help bo nie mam pojecia jak to zrobic temat przewodni to oczywiscie romantyzm. Nie zadam gotowcow,,lecz pokierujcie mna jak to dobrze zrobic
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 13 Cze, 2007 14:35
DomeztosQ temat nosi nazwe "Pomozcie zdac " a nie ja wam zaplace jak bedziecie na tyle uprzjmi aby mi pomoc
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
nie mam zielonego pojecia jak mialyby wygladac ta prezentacja bo za moich czasow tego nie bylo - nawet nie wiem czemu to ma służyć w szkole a poza tym nie mam teraz czasu bo mam za.job w pracy i jeszcze ten slub zalosny.
Zaraz poszukam na starym kompie jakiś pomocy i Ci wysle na priv jak znajde
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Śro 13 Cze, 2007 14:58
no ja przeciez nie namawiam... to tylko propozycja... a jestem teraz w takiej sytuacji ze potrzebuje $$ a jak bys kupil prezentacje to przeciez mozesz ja wykorzystac do matury a nie tylko po to zeby zdac na next lvl...