Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Śro 13 Cze, 2007 22:14
koniar napisał/a:
Dzejms a co ty możesz wiedzieć o zabijaniu boli Cie, że ktoś ci *cenzura* skopał aa i te częste reconnecty
ZLE MI IDZIE ZROBIE RECONNECTA I PRZEJDE DO LEPSZYCH ALE JA NIE JESTEM FRAGOWCEM!
HaHa. Widze jednak że miałem racje pytając ciebie o twój wiek jak graliśmy. Nie dość, że młody to naiwny. A dupe to mi życie kopie a nie gra internetowa, ale ani tu ani tam nie znoszę oszustów.
Wy się popatrzcie na LIPO czy jak mu tam.
Koniec tematu ADMIN ma zawsze racje i wybronić się nie da. Siedze 3 h na vt z kumplami którzy grali wtedy i mówią ze niby coś albo fart. Chyba jednak to drugie warto się nad tym zastanowić.
Nie chce osądzać ale 50% was wszystkich porpstu chce mieć czity a jak nie umiesz znaleść a ktoś dobrze gra to jest cziter ^.--. Zapalcie świeczke na mszy może wam coś pomoże
Jak grales czysto to zostaniesz odbanowany, zobaczymy co reszta w tej sprawie napisze.
Ale tekstami typu "Zapalcie świeczke na mszy może wam coś pomoże" na pewno nic dobrego nie wskórasz..