najlepiej slay ludzi afk po 1:15, po co freefragi?
Dobre .. zreszta jak dla mnie to nawet kampometr by mozna dodac ... gra byla by bardziej dynamiczna i skonczylo by sie kampienie caly czas w innym miejscu (ale to chyba na osobny temat powinno byc:P)
Klan: botland
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 09:37
kyryry napisał/a:
zreszta jak dla mnie to nawet kampometr by mozna dodac ... gra byla by bardziej dynamiczna i skonczylo by sie kampienie caly czas w innym miejscu (ale to chyba na osobny temat powinno byc:P)
nierealne raczej. Ale widziałem fajny campometr, że koleszka zaczynał głośno chrapać tak jak by spał Niezła BK. Wchodzisz na serwer, słyszysz, ktoś chrapie. To mój pies? Nie to baba przykimał z aoutocampą w rogu
ja was zaskocze, na jednym nonsteamie widzialem cos takiego co sie nazywalo AFKkissss
jak ktos byl dluzej niz 60 sekund afk to go automatycznie kikowalo. (to chyba jakis plugin do amx , chociaz nie jestem pewien jak cos moge sie wiecej dowiedziec)
Ja mysle ze to bylby dobry pomysl u nas na serwie.
najlepiej slay ludzi afk po 1:15, po co freefragi?
Dobre .. zreszta jak dla mnie to nawet kampometr by mozna dodac ... gra byla by bardziej dynamiczna i skonczylo by sie kampienie caly czas w innym miejscu (ale to chyba na osobny temat powinno byc:P)
bez przesady strefujesz i dalej Ci nalicza % musialbys caly czas biegac jak imbecyl...
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...