CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: nowik
Nie 24 Cze, 2007 17:14
Prosba o uzasadnienie bana
Autor Wiadomość
lnk

Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 11:02   

hUUUUUUUUUUUUh Tr3|_^ powinien wyskoczyc na jakis fristajl bo marnujesz sie na bydzi z takimi tekstami : DDDDDDD

nie dlugo bedziecie dawac bany za " kUrkA woDna tEn nikCzEmnIk mNiE zaBil , aLe oN jest gLUPi!11"

qBert

Klan: botland
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 11:34   

W tym co napisał najgorsze jest to że sprowokował późniejszą kłótnie. Może tydzień to trochę za srogo jednak. Razel wiesz że Cię lubię, ale gdyby nie ten tekst może by nie było kłótni wcale. Za prowokowanie też bywały kiedyś kary. Imho skrócić.

WOJTAS

Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 11:51   

szkoda ze na logach nie ma tego co mowi sie przez mic :( bo gdyby nie glupie teksty w moja strone nie bylo by calej tej gadki ;/ specjalnie napisalem do irysa zeby wszedl na server i zobaczyl co typek wyrabia zeby pozniej nie bylo tego co wlasnie teraz jest hehe :D
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Nie 24 Cze, 2007 11:53, w całości zmieniany 2 razy  

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 12:00   

No niestety nie posiadamy logow tego co jest na micu i wspieramy sie tylko logami tekstowymi, z ktorych winika ze Trel mimo swojego mlodego wieku zachowywal sie dosc niestosownie a Razel sprowokowales takze w znacznym stopniu pozostale teksty... Niestety ostatnio jak zauwazyliscie w wiekszosci konfliktow obie strony sa winne. Jedna prowokuje druga jedzie po bandzie :) mam nadzieje ze odpoczynek wam nie przeszkodzi i wrocice a teraz EOT :) wszyscy nalezyte kary dostali ;)

Trel

Klan: hanka [*] :((
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 12:11   c/d z tematu razela

zebu nie robic tam syfu pisze tutaj

po logach :

nowik, wystarczy, zasluguje na bana, razel w ŻADNYM stopniu na bana NIE zasluzyl.
To ze powiedzial do mnie :
L 06/21/2007 - 15:03:46: "SOUTHPOLE<3><STEAM_0:1:2397723><CT>" say "mama Ci neta zasponsorowala >" (dead)
Nie bylo w zadnym stopni zlosliwym komentarzem i nie odebralem tak tego. Zreszta jesli ktos chce komus cos dogryzc to raczej nie pisalby tego ze zwrotami grzecznosciowymi :\
Dobra to na tyle co do sytuacji razela. Teraz sprawa lydki:
Najpierw italy - nozowka. Zabil mnie jeszcze przed nozowka z usp no i tak sobie dalem mu rakiete, no bo przeciez jeszcze nie bylo po resie. Potem juz po resie lydka strzelal, cial mnie nozem i gonil po mapie zeby sie odgryzc. Potem myslal ze sie znim bawie (wnioskuje to po dodaniu mnie do frends) to mu napisalem (moj blad: w troche niecenzuralnym stylu) ze to nie sa jakies zabawy i nie chce zeby mnie ciachal tym nozem. W next rundzie po uplywie 5sek (zeby go ten piorun nie trafil :E ) strzelil do mnie i uciekl. No to sie zdenerwowalem no i niestety reszte widac na logach. Potem co kloce sie z lodka a crl sprowokowal nastepna klotnie slowami 'trol japa', nic do niego nie pisalem a on juz cos do mnie sapal, ale dobra bo z crl'em juz sprawa zalatwiona co zreszta tez widac na logach.
Podsumowujac:

Razel - kompletny undban
Crl - Tydzien, ale ja juz do niego urazy nie czuje i nawet moze byc undban (jak tam stwierdzicie)
lydka - to ja bym permowal (C) by domeztoz
ja - mam 2 tygodnie i przyjme z pokora ale moze daloby rade do tygodnia ?

pzdr ;p

no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 12:24   

Ile można prosić aby nie raeagować na glupie zaczepki? Masz 4um jeżeli koniecznie chesz aby ten ktoś poniosl konsekwencje za swoje czyny, albo po prostu nie zwracaj uwagi. Nerwy popuścić to mogą chyba tylko jezeli ktos bardzo nieuprzejmie wyrazi sie o naszych bliskich ale i wtedy trzeba się w miarę kontrolować. podciągnąć, niech ma czas na medytację xD
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Nie 24 Cze, 2007 12:28, w całości zmieniany 2 razy  

Trel

Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 12:29   

myslalem o skardze ale jak juz wiemy z historii bosa moglem tez zarobic bana wiec nie szedlem na 4um.

no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 12:32   

Czyli wiedziałeś ,że jest w tym i Twoja wina.
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana

qBert

Klan: botland
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 12:33   

Trel napisał/a:
myslalem o skardze ale jak juz wiemy z historii bosa moglem tez zarobic bana wiec nie szedlem na 4um.

trzeba było samemu wioski nie strzelać to byś mógł złożyć porządną skargę.
@cRL - ban na 100% słuszny
@Lydka - ostatnia szansa, next perm
@Trel - 100% słuszne 2 tygodnie. Ile Ty tam nawyzywałeś to dawno nie widziałem...
@RazeL - imho zmienić na 2 dni za to że prowokował tego Jediego a nie za to co napisał do Ciebie...

Trel

Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 12:50   

qBert napisał/a:

@RazeL - imho zmienić na 2 dni za to że prowokował tego Jediego a nie za to co napisał do Ciebie...

wlasnie tak mylalem

p.s po co mi kazecie pisac nowy topic jak i tak go przenosicie ?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi