Witam! Pisze w sprawie moich 2 kont które zostaly bezcelowo zbanowane na waszym serwerze.Grałem pod pseudoniem "kasza" lub "hop" gdy w pewnym momencie zostałem wyrzucony z serwera.Gdy chciałem wejsc ponownie okazalo sie ze mam bana.Wchodzac na Wasze Forum dowiedzialem sie ze mam perma.Uważam ze jest ono bezpodstawne i żadam jego odblokowania.Prosze o nie pisanie odpowiedzi typu "ban jest na osobe a nie na konto" poniewaz min. Kanker Noob gra juz chyba od 0,5 roku na 2 koncie mimo ze jego 1 konto zostało zbanowane.
Kanker tez musial zasluzyc na perma skoro go dostal a dalej gra na 2 koncie i jakos go niezbanowaliscie . A perma dostalem za to ze rzucilem flesha i domeztoz sie zaczol rzucac ze go oslepilem i napisalem mu ze jest lama i za to dostalem perma.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 16:24
ta yhy... jeszcze powiedz ze fb sie odbil od czyjejs glowy na respie i ze TA nie bylo celowe... i to ze wyszedles z gry po tym jak mnie zabiles tez bylo przypadkiem... a zreszta bana masz chyba nie za to ze mi uprzykrzasz zycie tylko za cos tam innego...
twoje zachowanie ogolnie dziala na nerwy dla wielu ludzi... dla przykladu sytuacja z przed paru dni... wlazles sobie na serva pod jakims fejkiem a potem zmieniles nick na kasza... no to napisalem 'kasza?' bo bylem zdziwiony ze ktos kto ma bana na osoba dalej gra... po czym ty wyjechales do mnie jakims dennym tekstem tak jak bym nie mial prawa byc zdziwionym
Ilekroć wejdziesz na server, i ja zobacze, że to Ty, to z miejsca masz perma.
Mi sie to nie znudzi, możesz kupić nawet cały kontener z kluczami do Cs'a ... o ile będzie Cie na to stać.
Zrozum w końcu -> ban na osobe
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: botland
Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 16:34
Kanker nie jest dzieciakiem który gra na bydzi od paru miesięcy. Sprowadził sporo dobrych graczy, spędził na nim b.dużo czasu i włożył też trochę kasy... Więc się nie porównuj do Kankera