Wysłany: Śro 27 Cze, 2007 07:12 od bazi <odbanowac>
witam wszystkich adminów miałbym prosbe 11 pazdziernika moje konto dostało bana byłem wtedy w wojsku i niemiałem dostepu do komputera. Na forum jest napisane ze kara jest za czitowanie uzasadniam ze mój brat jest zbyt mały by czitowac bo tyle co umnie grac na komputerze obecnie mam hasło na steam i juz z niego nieskorzysta gralem dosc długo na tym servie wielu adminów mnie zna. prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby dziekuje:)
Ban od steambans.com i tylko oni moga go sciagnac. Szybciej kupisz nowe konto. EOT, closed.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.